Iulius Mall se pregătește de Cărciun. Duminică, 2 decembrie, se aprind 100.000 de luminițe

 

Iulius Mall Cluj îi invită pe clienți să trăiască sentimentul sărbătorilor de iarnă, duminică, 2 decembrie, de la ora 18.00, și să ajute la aprinderea celor peste 100.000 de luminiţe de Crăciun. Ineditele ornamente îi vor încânta pe cei cu suflet de copil.

 

Cei mici îl vor aştepta pe Moş Crăciun lângă impunătorul brad împodobit, de 15 metri, amplasat la intrarea principală în Iulius Mall. Aici vor putea să-l impresioneze pe cel mai îndrăgit bătrânel cu poezii şi să îi înmâneze lista cu dorinţele pentru acest an. 

 

Alţi 25 de brazi şi peste 200 de plase luminoase vor contura feeria sărbătorilor în Iulius Mall. Clienţii vor putea admira şi două scenete biblice cu Naşterea Domnului şi alte scene de Crăciun cu figurine animate. Momentul aprinderii deosebitelor decoraţiuni va fi marcat de un foc de artificii, care să aducă magia Crăciunului în inimile clienţilor. Seara va continua cu cele mai îndrăgite colinde, cântate live de o formaţie locală, dar şi cu parada lui Moş Crăciun, care îi va îndulci pe cei prezenţi în Iulius Mall.

 

Pregătirile pentru sărbători încep cu decorarea locuinţei, aşa că Iulius Mall vine în întâmpinarea clienţilor săi cu un diversificat târg de arhitectură, design şi decoraţiuni - Expo ArhiDesignDecor. Zilnic, în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie 2012, între orele 10.00 şi 22.00, ardelenii vor putea vizita cel mai complet târg de acest gen, la parterul Iulius Mall. Ambientarea casei şi grădinii vor deveni o plăcere, cei 15 participanţi având o ofertă impresionantă de tablouri, mobilier, panouri radiante, şeminee, ornamente şi multe alte soluţii pentru un stil aparte al căminului.

 

Cei mai dinamici clujeni sunt aşteptaţi, duminică, de la ora 13.00, la parterul Iulius Mall, să admire demonstraţiile de Ju Jitsu ale celor mai apreciate cluburi de arte marţiale din ţară. Evenimentul organizat de Clubul Sportiv Whooooo Istru Karate Cluj Napoca are ca invitaţi campionii mondiali în Jujutsu, Ionuţ Dobre şi Genoveva Gălan, de la Clubul BudoSeishin Bucureşti. Demonstraţiile vor cuprinde tehnici de luptă tradiţionale, dar şi cele împotriva atacului armat.

 

Comentarii Facebook