Iulius Mall pregătește surprize pentru studenții din Cluj! Cum poți câștiga o aventură Work&Travel în SUA și sărituri cu parașuta (P)


Mai sunt doar trei zile în care poţi participa la campania dedicată de Iulius Mall Cluj Studenților, în urma căreia ai șansa de a lua parte la o aventură în SUA.

Dacă eşti student, până duminică, 18 octombrie 2015, cumpărăturile din magazinele preferate din Iulius Mall Cluj îţi pot asigura biletul către cele mai cool experienţe. Sesiunile de shopping în valoare de minimum 100 de lei îţi oferă şansa de a câştiga premii pe stilul tău.

Dacă mergi cu bonurile fiscale la centrul de premiere de la parterul Iulius Mall Cluj şi dovedeşti că eşti student, atunci eşti înscris direct în competiţie. Marele premiu este un pachet Work & Travel USA, cu biletul de avion inclus. Cel mai norocos client Iulius Mall va fi desemnat pe 19 octombrie, în urma tragerii la sorţi, şi va avea parte de aventura vieţii lui, peste Ocean. Alţi doi câştigători, alături de câte un prieten, vor beneficia de senzaţii tari sărind în tandem cu paraşuta.

În plus, primii 100 de participanţi din fiecare zi vor primi cadouri pe loc: invitaţii de o zi pe tiroliană şi nu numai la Gecko Parc, abonamente pentru o lună la World Class Academy, meniuri savuroase, vouchere pentru cafea şi băuturi răcoritoare.

Comentarii Facebook