Duminica 28 Aprilie

Iulius Mall îşi încântă din nou clienţii. Vezi ce surprize şi promoţii le-a pregătit

 

Iulius Mall Cluj are pentru clujeni o serie de surprize şi oferte speciale.

Astfel, târgul de Antichităţi care va avea loc în week-end aduce la Cluj obiecte vechi, dar valoroase, unice şi memorabile. Mărturiile trecutului vor fi la Târgul de Antichităţi din Iulius Mall, organizat cu sprijinul Galeriei "Ernest". Podoabele, tipăriturile, efectele militare, pisele de numismatică şi de mobilier, decoraţiunile şi alte obiecte cu valoroasa patină a timpului vor fi expuse spre vânzare, la parterul shopping mall-ului, între 18 şi 19 august 2012, în intervalul orar 10-22.

De asemenea, Iulius Mall îi aşteaptă pe clujen la cumpărături, pentru că preţutile au o reducere de până a 70%.

"PIETÓN" la Cărtureşti - Roxana Pop a expus în Iulius Mall, în librăria Cărtureşti, imagini sub genericul "PIETÓN". Expoziţia cuprinde "fotografii făcute în călătoriile prin Belgia, Olanda şi Spania. În timpul lor am avut ocazia de a explora o altfel de stradă: poate mai occidentală, cu siguranţă mai diversă. Oamenii sunt tot oameni, dar mediul este altul şi el se reflectă pe feţele, în posturile oamenilor. Simt că în fotografiile astea unde e mai important decât când", după cum a afirmat Roxana Pop, ale cărei imagini vor sta pe simeze până pe 31 august 2012.

"Carnet de călătorie" la Cărtureşti - Povestind aventura într-o ţară francofonă într-un carnet de călătorie fabricat de tine, poţi câştiga 300 de euro. Carnetul de călătorie trebuie să relateze un sejur într-o ţară membră a Organizaţiei Internaţioale a Francofoniei şi va fi redactat în română sau franceză. Alcătuite din texte şi/sau ilustraţii (desene, fotografii, obiecte lipite etc.), creaţiile vor fi evaluate estetic şi creativ.

Data limită pentru înscrierea carnetelor este 15 octombrie 2012.

Comentarii Facebook