Iulius Mall ii trimite pe transilvaneni intr-o vacanta de vis. Locatia este la alegere!

 

Iulius Mall a pregatit pentru transilvaneni cateva surprize pe care spune ei, nu trebuie sa le ratati.

Acestia vor avea ocazia  sa ii intalneasca pe artistii de la Byron, vor avea parte de  reduceri de pret pentru distractia celor mici, de super tombola lui Tottolino, de cumparaturi transformate in kilometri de vacanta si preturi tentante se numara printre
surprizele placute care ii asteapta pe transilvaneni in Iulius Mall.

Byron este o trupa ale carei albume le-ati putut gasi mereu in libraria Carturesti din Iulius Mall. Cu alte cuvinte, apreciem ceea ce fac ei. Daca va plac si voua, va asteptam sa-i intalniti vineri, 25 mai 2012, la ora 19, cu ceai si povesti, autografe si fotografii, proiectia unor secvente din Live Overground.

In fiecare marti, copiii se pot distra pe cinste la KidsLand, iar parintii platesc numai jumatate din pret. Doar 9 lei pentru doua ore de voie buna celor care se distreaza in corabia de la parterul Iulius Mall.

De asemenea, prichindeii care se aniverseaza, pana pe 16 iunie 2012, la KidsLand, participa la o super tombola! Tottolino ii trimite in vacanta cu parintii la Budapesta sau le ofera hainute si multe jucarii. Pe 17 iunie, se extrag taloanele depuse in urna, rasplatite cu mari premii.

Castigatorul locului intai pleaca, in vacanta oferita de Eximtur la Ramada Resort Aquaworld din Budapesta. Locul doi este rasplatit cu trei premii constand in vouchere de cumparaturi la magazinul Coccodrilo, iar locul trei cu alte trei cecuri de cumparaturi la magazinul Dinoland din Iulius Mall.

Tot la Iulius Mall, cei care isi doresc un safari in Africa, o vacanta in Dubai sau oriunde in Europa, transilvanenii pot ajunge in locul de vacanta la care viseaza daca fac shopping in Iulius Mall. Pana pe 30 iunie 2012, clientii primesc peste 5.000 de premii instant, alte 50 de GPS-uri SMAILO, abonamente V.I.P. la World Class, vouchere Marty City ori kilometri de vacanta alesi dintr-o lume de destinatii.

Castigatorii celor 3 vacante de vis isi aleg nu doar destinatia si distanta, dar si itinerariul si perioada in care vor calatori alaturi de persoana iubita.

 

Si pe Facebook, fanii Iulius Mall Cluj sunt rasplatiti cu 6 telefoane Samsung Galaxy Ace.

 

Comentarii Facebook