Vineri 7 Octombrie

Iulius Mall Cluj premiază îndrăgostiții cu un safari în AfricaIulius Mall Cluj îi premiază pe îndrăgostiți de Valentine's Day, în cadrul campaniei ”Wild Love in Africa”, cu un safari în continentul african pentru două persoane.

În perioada 7 – 14 februarie 2014, toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate vor participa la tombola care va trimite un cuplu într-o aventură de neuitat, pe fascinantul continent. Marele norocos al campaniei va fi anunţat chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, prin tragere la sorţi, şi va fi premiat cu un safari alături de persoana iubită, în Africa.

Dragostea va fi laitmotivul zilei de 14 februarie, petrecută la Iulius Mall. În zona H&M, clujenii care vor să îşi oficializeze iubirea vor fi declaraţi căsătoriţi pentru o zi de către Cupidon, în timp ce persoanele singure vor avea o nouă şansă să îşi găsească sufletul pereche, la sesiunile de Speed Dating. Doritorii se pot înscrie completând, începând din 7 februarie, formularul disponibil pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj. Cea mai romantică zi din an va culmina cu un concert Andra, dedicat tuturor îndrăgostiţilor. De la ora 19.00, Iulius Mall va da startul concursurilor haioase pentru cupluri, iar îndrăgita cântăreaţă le va oferi o seară de neuitat petrecută în doi, cu cele mai frumoase refrene”, transmit reprezentanții Iulius Mall.

Pe toată durata campaniei, primii 300 de clienţi ai fiecărei zile care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall vor fi răsfăţaţi cu premii instant: inimioare dulci, vouchere de shopping şi cosmetice.

Şi prietenii de pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj îşi pot sărbători iubirea printr-un concurs inedit. În perioada 7 – 14 februarie, toţi cei care se vor fotografia în photo corner-ul „I Love Cluj” şi vor încărca imaginea în aplicaţia concursului „Inima Clujului bate la Iulius Mall”, desfăşurat pe pagina de Facebook, vor participa la marea extragere. În urma acesteia, unul dintre concurenţi va câştiga un week-end de răsfăţ în doi, la Salute Per Aqua SPA de la CITY Plaza, hotel de 5 stele din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook