Iulius Mall Cluj își lansează propriul blog de fashion. Lansarea este și cu premii

 

Iulius Mall va lansa pentru pasionaţii de shopping un blog specializat în tendinţe. Lecţii despre stil, ultimele colecţii şi noutăţi din lumea modei se vor regăsi pe blogul Iulius Mall, accesibil începând cu 19 aprilie 2013.

 

Lansarea blogului fashion Iulius Mall Cluj este marcată printr-un concurs de modă - ”Style Hunt”. În perioada 19 – 26 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 22.00, cinci bloggeri fashion vor ”vâna” clienţii care impresionează prin stilul vestimentar. Fotografiile în care sunt surprinse ”victimele” fashion vor fi încărcate pe blogul tematic Iulius Mall.

 

Pentru a fi desemnaţi câştigători, iubitorii de shopping trebuie să se înscrie în concursul de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj, postând fotografia lor în aplicaţia online. Primii doi fani ai Iulius Mall Cluj care vor primi cele mai multe voturi, până pe 26 aprilie, vor fi răsplătiţi pentru pasiunea lor cu câte o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de lei. Marii câştigători vor avea privilegiul de a fi însoţiţi în periplul lor prin magazinele Iulius Mall de către Andreea Raicu. Îndrăgita vedetă le va oferi sfaturi preţioase în alegerea stilului vestimentar potrivit şi îi va ajuta să se înnoiască cu ţinute în tendinţe.

 

Sâmbătă, pe 27 aprilie, de la ora 18.00, Iulius Mall îi invită pe clujeni şi nu numai la un fashion show inedit. Invitata specială a evenimentului este Andreea Raicu, care va încânta publicul cu 10 ţinute realizate cu articole din magazinele Iulius Mall, ilustrând trendurile de primăvară - vară. Alte cinci ţinute în tendinţe vor fi prezentate de bloggerii parteneri, care vor explica alegerile făcute în materie de vestimentaţie. 

 

Momentul fashion va fi completat cu prezentări de modă ale colecţiilor de primăvară propuse de brandurile din Iulius Mall, printre care: Damat Tween, Tommy Hilfiger, Guess by Marciano, Motivi şi Roberta Biagi.

Comentarii Facebook