Miercuri 24 Aprilie

Iulius Mall Cluj dăruiește o mașină de Paște! Cum o poți câștiga

 

Iulius Mall Cluj va organiza un concurs de Paşte şi îi răsplăteşte pe clienți chiar și cu un Opel Corsa. 

 

În perioada 12 aprilie - 4 mai 2013, Iulius Mall îi invită pe clujeni şi nu numai să participe la campania specială pentru Sărbătorile Pascale - ”Meriţi ceva nou de Paşte!”. Primele premii pe care Iepuraşul de la Iulius Mall le oferă ardelenilor sunt trei cecuri, în valoare de 500 de euro fiecare, valabile în magazinul Flanco din incinta îndrăgitei destinaţii de cumpărături. Aceştia îşi vor cumpăra electrocasnicele pe care şi le doresc în locuinţă. Extragerile se vor face pe 21 şi 28 aprilie şi pe 4 mai, la ora 20.00.

 

Unul dintre clienţii norocoşi îşi va înnoi garderoba cu articole în tendinţe din magazinele sale preferate. Iulius Mall va desemna câştigătorul unei sesiuni de shopping în valoare de 1.000 de euro sâmbătă, 4 mai, la ora 12.00. Periplul său printre brandurile prezente în Iulius Mall se va finaliza cu cele mai fashion cumpărături. 

 

Marele premiu al campaniei „Meriţi ceva nou de Paşte!” este un Opel Corsa. Unul dintre pasionaţii de shopping la Iulius Mall va pleca de la cumpărături la volanul autoturismului, în urma extragerii programată pe 4 mai, ora 12.00. 

 

Clienţii Iulius Mall care fac cumpărături în valoare de peste 100 de lei pot participa la tragerea la sorţi pentru cele mai frumoase premii ale primăverii. Bonurile fiscale ce depăşesc acest cuantum se transformă în taloane valorice la Centrul Info de la parterul mall-ului, garantând participarea la tombola de Paşte. 

Comentarii Facebook