Bendeac îl atacă din nou pe Șerban Huidu: ”Să vedem cine râde la urmă”


După ce Mihai Bendeac l-a acuzat pe Șerban Huidu că a cerut ca melodia sa, realizată în colaborare cu Delia Matache, ”Doi în unu”, să nu fie difuzată pe postul de radio ”Kiss FM”, actorul îl atacă din nou pe fostul cârcotaș.

"Am cutia de mesaje plina apropo de anumite comentarii facute, cu reacredinta, de anumite personaje din radio, azi de dimineata.

S-au obisnuit, de ani de zile, sa posede singura emisiune ce dezbate si parodiaza tv-urile din Romania. Ei bine, in toamna asta, noul meu show pe asta se bazeaza. Nu ramane decat sa vedem, totusi, cine rade la urma...

In rest, le propun un test. Sa facem, in paralel, la doua posturi radio de la coada clasamentului, un matinal in aceeasi dimineata. Si sa vedem cine castiga. Eu pariez 5000 de euro.

Sau, daca le este teama, sa ne intrecem in altceva. Orice legat de show-biz-ul din care facem parte: proba de prezentare de emisiune, de cantat, de actorie (ca si ei fac actorie, nu?), orice.

Si in institutul de teatru eram pe acelasi principu. Un milion de vorbe, doua parale nu fac. Hai tatutzule pe scena sa vedem ce si cum... :D", a scris Mihai Bendeac pe contul său de Facebook.

Comentarii Facebook