Iubita lui Ciprian Marica, apariție de senzație la piscină - FOTO


Iubita lui Ciprian Marica, Ioana Marcu, a avut o apariție de senzație la piscină. Partenera fostului fotbalist a purtat un costum de baie care i-a scos în evidenţă atuurile fizice. Iată cât de norocos poate fi Ciprian Marica!

Iubita lui Ciprian Marica, apariție de senzație la piscină

Ioana Marcu, iubita înșelată a lui Ciprian Marica, a devenit cunoscută de o țară întreagă după scandalul uriaș în care a fost implicat fostul fotbalist. Deși partenerul de viață a trădat-o cu o bună prietenă de familie, Ioana a decis să mai dea o șansă relației pe care o are cu Marica. Astfel, cei doi au hotărât să dea totul uitării și să o ia de la început.

Deși este mama a doi copii, frumoasa blondină se poate lăuda cu un corp de invidiat. Ioana are niște trăsături fizice superbe și reușește să atragă atenția cu orice apariție de a sa. Recent, iubita lui Marica a fost surprinsă de către paparazzi la piscina complexului fraților Păunescu, din Mamaia, alături de cei doi copii.

Ioana-Marcu-s-a-bucurat-de-soare.jpg

Partenera lui Marica a profitat de vremea de afară și a dat o fugă la mare cu cei doi copii pentru a se relaxa. Ioana Marcu a decis să poarte un costum de baie simplu, de culoare maro, care să-i scoată formele superbe în evidență. Cu siguranță, domnii din jur au avut ce admira, mai ales că Ciprian Marica nu era prin preajmă. În timp ce se bucura de razele de soare, Ioana era atentă la cei doi băieți și avea grijă să nu le lipsească nimic.

Ioana Marcu l-a iertat pe Ciprian Marica pentru că a înșelat-o

Ioana Marcu a decis să-i mai dea o șansă lui Ciprian Marica. Fostul fotbalist a înșelat-o cu Ana Muntean într-un hotel din Cluj, iar cei doi au fost surprinși de Florin Muntean, nimeni altul decât soțul încornorat. Frumoasa blondă a șters totul cu buretele și s-a împăcat cu partenerul ei de dragul celor doi copii.

Mi-am trăit cariera între aplauze și înjurăturile adversarilor, nu sunt afectat de răutatea voastră, de plăcerea voastră de a da cu pietre, dar faceți și victime colaterale. Cine dă dreptul celor de pe margine de a răni oameni care nu au greșit, dar care au suferit deja destul de pe urma greșelii altora?Da. Am greșit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, trăiește fără să știe într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greșeală. Să nu vă așteptați la alte reacții din partea mea. Nu răspund la glume, înjurii sau “sfaturi”. Vă mulțumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grija pentru mine.

Ioana-Marcu-s-a-relaxat-la-piscina.jpg

Chiar mă gândesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niste tineri talentati. Aveti grija de voi! Mi-aș fi dorit să vă urez să fiți mai buni! Dar asta e! Să fiți sănătoși!”, scria cunoscutul fotbalist, pe o rețea de socializare.


Comentarii Facebook