Joi 15 Aprilie

Irina Rimes o înlocuiește pe Loredana Groza la ”Vocea României”: Este ca un vis împlinitPro TV a decis să o schimbe pe Loredana Groza din scaunul de jurat al emisiunii ”Vocea României”, aceasta fiind înlocuită de tânăra artistă Irina Rimes.

Anunțul a fost făcut chiar de Pavel Bartoș, în timpul finalei emisiunii ”Românii au Talent”.

"Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoția, cât de important este mesajul, importanța de a transmite ce cânți. Aceasta este cheia către sufletul omului.

Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta știu să fac, asta vreau să-i învăț pe concurenții din echipa mea să facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentați, care să fie deschiși să încerce și ceva nou. Nou pentru ei, dar și pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiție și determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm și poftă de muncă și vreau să o împărtășesc cu toată lumea", a zspus Irina Rimes.

Irina Rimes, cunoscută și sub numele de Irina Remesh sau Irra, este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București.

Irina Rimes a devenit cunoscută după ce a participat în 2012 la show-ul Fabrica de staruri în Republica Moldova, unde a ajuns până în finală.

Primul ei single, "Visele", a lansat-o în industria muzicală, ajungând rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale, și i-a adus un premiu în 2016, pentru cel mai bun debut al anului.Comentarii Facebook