Irina Deaconescu, despre dificultățile care apar atunci când ești soția unui fotbalist: „Cristi nu prea vine”


Irina Deaconescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vloggerițe de la noi din țară și soția fotbalistului de la CFR, Cristi Manea. În cadrul unui interviu, acordat pentru Antena Stars, Irina a vorbit despre relația ei cu Cristi Manea. Mai mult, vloggerița a ținut să precizeze și cum reușește să se descurce cu cele două fetițe ale sale atunci când soțul fotbalist este ocupat cu fotbalul. 

În urmă cu puțin timp, Irina Deaconescu a fost întrebată de către reporterii Antena Stars despre viața ca soție de fotbalist. Ei bine, vloggerița a vorbit despre acest aspect și a precizat că nu este complicat să își crească micuțele departe de partenerul ei, iar asta pentru că cei doi vorbesc zilnic.

Mai mult, aceasta se consideră norocoasă pentru familia pe care și-a creat-o alături de Cristi Manea.

„Este minunat, chiar stăteam zilele trecute și vorbeam cu Cristi și ne gândeam că suntem binecuvântați că suntem cu toții sănătoși, că avem cu ce să ne ocupăm timpul. Nu am de ce să mă plâng. Nu mi se pare că ratez ceva chiar dacă am 25 de ani. Întodeauna mi-am dorit să am copii”, a declarat Irina Deaconescu, în urmă cu puțin timp, pentru Antena Stars.

Irina Deaconescu a vorbit și despre vacanțe, acolo unde susține că nu merge, întotdeauna, însoțită de soțul ei, iar asta pentru că el este mai mult ocupat cu sportul de performanță pe care îl face la echipa de fotbal CFR Cluj.

„Se întâmplă foarte rar să fie și Cristi cu noi în vacanțe, se întâmplă să fiu mai mereu eu cu mami și fetele. Cristi nu prea vine. Este destul de greu să te relaxezi în vacanță. Știm să dăm valoare lucrurilor pe care le avem împreună, nu le avem atât de des și încercăm să profităm de momente”, a precizat vloggerița.

Comentarii Facebook