Vedeti una dintre cele mai sugestive fotografii de indemn la boicotarea OMV si Petrom!

Pe Facebook si pe  Messenger circula tot mai mult un mesaj care pare sa prinda in randul soferilor nemultumiti de cresterea excesiva a pretului la combustibil: boicotarea timp de cate o luna a benzinariilor OMV si Petrom. 

 

"NU MAI ALIMENTATI DE LA PETROM si OMV!!! Este singura solutie de spargere a monopolului carburantilor (cum foarte bine a spus Badea). Lovind intr-unul singur, acesta va avea doua solutii: sa intre in faliment sau sa scada pretul, declansand in acest fel concurenta pe piata. Mai mult, este singura sansa prin care putem cere si obliga guvernul Romaniei si Petromul sa desecretizeze Contractul de Privatizare si sa aflam care sunt tradatorii acestei tari. In felul acesta se vor dezvalui si comisioanele date (pretul tradarii) si nemernicii care le-au primit (hotii natiunii). Imprastiati acest mesaj in proportie geometrica, astfel incat sa il primeasca cat mai multi romani. Alatura-te si tu! ''

 

Pentru a fi cat mai convingatori cei care initiatiaza protestele recurg si la variante amuzante. Una dintre ele este si insotirea mesajului de fotografia care a ajuns deja la mii de utilizatori ai Internetului si pe care va invitam sa o vedeti.

 

Comentarii Facebook