Inna isi pune Porsche -ul Boxster la "bataie" pe Facebook! Vezi ce trebuie sa faci ca sa castigi!


Inna a lansat pe contul ei de Facebook un concurs care i-a innebunit pe fani. Isi va ceda super masina, un Porsche Boxster, daca fanii o vor ajuta sa adune un 48 de ore un milion de sustinatori pe contul personal de Facebook.

Inna anunta ca are aproape 600.000 de fani pe pagina, dar daca in 2 zile aduna inca 400.000, personal va alege un fericit castigator al supermasinii.

"Unul dintre voi o va transforma pe Inna in pieton si ii va castiga masina, un Porche Boxster! Sugereaza pagina ei personala pe peretele de Facebook pentru a fi vazuta de prietenii tai si poti fi fericitul castigator. PS: Inna va alege personal castigatorul",  se arata in mesajul publicat pe pagina artistei.

Sustinatorii Innei au raspuns provocarii si contul de Facebook al artistei este mai "gras" cu 8 mii de fani in numai cate ore.

 

"Inna eu te vreau ... cu tot cu masina...", "Hmm bafta la toti.... dak e castigam toti masina si primim cate o bucata din ea :)) yupii :))!!!!!", "PS: chiar sunt curioasa cum va fii ales castigatorul", "INNA E MAI TARE DECAT ORICE MASINA !", "That car is awesome , nice contest!she is just making fun of us....", sunt doar cateva din cele peste 1.000 de mesaje postate de fani in urma concursului.

 

Comentarii Facebook