Duminica 4 Decembrie

Inna a publicat o scrisoare cu LACRIMI pe Facebook! Ce le spune artista fanilor ei

 

Inna este cea mai cunoscută artistă din România peste hotare și reușește periodic să mai doboare o limită. Acum s-a întors de la primul concert susținut în Malaysia.

 

Pe drum spre casă, vedeta le-a scris fanilor, pe Facebook, o scrisoare emoționantă în care povestește cum a pornit la drum.

 

Sunt absolut fascinata de evolutia tuturor lucrurilor care se petrec in jurul meu si trebuie sa va spun ca inca nu-mi dau seama daca visez sau totul este real. Am trecut prin atat de multe experiente si totusi parca ieri eram in drum spre Bucuresti cu piesa "Hot" pe un memory stick, cu gandul sa ma fofilez pe holurile vreunui radio, sa-l pandesc pe DJ cand pleaca, sa sar la pupitru sa-i dau un play 

 

Eh... Doar n-ati crezut ca asa mi-a reusit, mi-ar fi teama sa nu cumva sa incercati si voi si sa ajungeti la departamentul "Securitate" 

 

A fost un singur vis impartit la 5. Lucian, managerul meu care ar fi pus pariu pe orice ca piesa este hit, Radu, Marcel si Sebastian de la Play&Win care, constienti fiind de opera lor, tot ar mai fi schimbat cate ceva la ea si eu care n-avem habar de nimic, dar aveam incredere oarba in ei toti. 

 

Am ajuns cu totii in holul casei de discuri Roton (tin sa preciez ca era pentru a doua oara, prima data fiind refuzati). Peretii impanziti cu chipuri de artisti si discuri vandute. Mii... Zeci de mii... Doamneee! Parca-mi venea sa fug sau parca-mi venea sa-i zic vreo doua lui Catalin Muraru, unul dintre directorii casei de discuri, care cum a pasit in sala de sedinta spune "Ce faceti, dragilor, iarasi pe la noi?" De parca nu stia, doar el ne chemase de data asta! :))) Auzise el de la baieti de o piesa care suna interesant si suficient de comercial "sa rupa pe radio" exact asa cum s-a exprimat.

 

Cand am iesit, am zis ca la Alba Iulia "No, hai sa vedem!" si asa a inceput tot...

Eu cu o pereche de pantofi cu tocuri in care abia mergeam, Lucian cu o mapa de "manager" in mana, goala, si baietii de la Play&Win cu multe hituri locul intai in Romania, dar prima data cu adevarat responsabili pentru ceea ce urma!

 

Am scris aceste randuri in zborul meu spre casa, venind de la primul meu concert in Malaysia. Am lacrimi in ochi si nu sunt o plangacioasa, dar tot ceea ce mi se intampla este chiar... chiar ... de necrezut. Am muncit si am sperat, dar sunt multi cei care fac asta si totusi nu toti au avut sansa mea...

 

Va multumesc celor care ati crezut in mine de la inceput dar si celor convinsi pe parcurs... Va multumesc celor care nici acum nu credeti in mine... sunteti o provocare!

 

Traim doar o viata!

Alexandra (INNA)

Comentarii Facebook