Incredibil! CRBL şi Bendeac dansează la bară! - FOTO

 

Preselecţiile pentru cel mai fresh show al primăverii, România Dansează ce va debuta pe 17 martie, la Antena 1 au adus zi de zi în faţa celor juraţi zeci de persoane dornice să demonstreze că au dansul în sânge. 

 

Inspiraţi de dansurile concurenţilor, juraţii au trecut de nenumărate ori de partea cealaltă a scenei pentru a încerca şi ei sau a da un pont în plus.

 

Astfel, Mihai şi CRBL au încercat tot felul de dansuri pe scena România Dansează, dar de departe cea mai grea probă a fost dansul la bară. După ce un concurent şi-a făcut numărul...la bară, băieţii au profitat şi, în pauză, au încercat şi ei nişte scheme. Dacă au reuşit sau nu să o impresioneze pe Monica, rămâne de văzut!

 

Monica Petrică, CRBL şi Mihai Bendeac sunt juraţii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. ”România Dansează” are la bază formatul ”Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. Succesul acestui talent –show se bazează pe emoții, senzații, trăiri toate transmise de oameni obișnuiți prin intermediul dansului. Emisiunea va putea fi vizionată la Antena 1, începând cu luna martie.

 

Dacă CRBL şi Monica Petrică vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii şi al stilului, Mihai Bendeac îşi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate în domeniu. 

 

Fiind cel mai popular format internaţional de dans, ”România dansează” are ca primă regulă diversitatea, astfel că pe micile ecrane vom vedea oameni de toate vârstele şi toate stilurile de dans posibile.

Comentarii Facebook