Începe ediția de toamnă Bag Expo, la Iulius Mall Cluj (P)



Ediția de toamnă a Bag Expo începe de joi, la Iulius Mall Cluj, iar organizatorii au pregătit şi o surpriză fashion, la târg fiind prezentată o geantă uriaşă, învelită în foiţe de aur.

Pentru că a început noul sezon, Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea pasionatelor de modă cu un târg pentru orice preferinţe în materie de accesorii. De miercuri până duminică, în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2015, la parterul Iulius Mall se va desfăşura îndrăgitul târg Bag Expo. Vedeta ediţiei va fi o geantă de mari dimensiuni, îmbrăcată în aur şi decorată cu nenumărate cristale Swarovski. Exemplarul spectaculos a fost lucrat manual, realizarea genţii necesitând munca a şase persoane, timp de jumătate de an. De asemenea, cele care îşi doresc să îşi accesorizeze ţinutele cu modele „must have” ale acestui sezon vor putea alege piese din colecţia de toamnă.

Bag Expo reuneşte peste 6.000 de articole, în culori vesele sau clasice, cu felurite forme şi adaptate oricărui stil. Cei care sunt în căutarea accesoriilor perfecte vor putea alege plicuri elegante, genţi casual sau sport, poşete, clutch-uri, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi alte propuneri pentru această toamnă. Articolele Bag Expo sunt de o calitate superioară, fiind produse în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

Comentarii Facebook