Imagini pe internet cu Galaxy S4? Vezi cum ar putea arăta gadget-ul


O serie de imagini au apărut pe un blog chinezesc cu un telefon ce se presupune a fi mult așteptatul Samsung Galaxy S4, exact cu 3 zile înainte de lansarea acestuia.

Cu doar cateva zile inainte de prezentarea oficiala a noului Samsung Galaxy S4, zvonurile se intetesc mai mult decat oricand. Tot la capitolul zvonuri pot sa intre si imaginile care circula mai nou online si care se presupune ca ar prezenta noul flagship Samsung chiar inainte de lansarea acestuia. Pozele au fost urcate pe un forum al fanilor Samsung din China si prezinta un telefon destul de asemanator cu Galaxy Note 2, dar care are si cateva elemente unice ce l-ar putea recomanda drept succesorul lui Galaxy S III.

 

 

Sub numele de GT-I9502, telefonul din imagini pare sa fie o varianta special construita pentru operatorul chinez Unicom si confirma in mare parte zvonurile cu privire la specificatiile noului smartphone de top al celor de la Samsung. Asa zisul Galaxy S4 are un display 1080p, ruleaza Android 4.2.1 si vine cu un chipset “Universal5410″(cel mai probabil un Exynos Octa 5410), procesor la 1,8GHz, 2GB RAM si grafica PoverVR SGX 544MP.

Mai multe detalii pe Playtech

Comentarii Facebook