Joi 6 Octombrie

Imaginea Andrei folosită de hoții cibernetici. Vezi ce a anunțat artistaImaginea celebrei cântărețe de origine clujeană, Andra, a fost recent folosită de către escrocii cibernetici, care le cereau fanilor bani în numele artistei pentru anumite presupuse acțiuni caritabile.

Artista a ținut să îi avertizeze pe fanii săi că anunțurile nu sunt reale, menționând că toate mesajele sale reale sunt publicate pe pagina oficială de Facebook și pe site-ul său.

Dragii mei, am primit mesaje care m-au anuntat ca anumite persoane, folosind conturi false cu numele meu, solicita bani pentru "actiuni umanitare". Va rog din suflet sa le ignorati si sa nu va lasati pacaliti de acest gen de mesaje. Acesta este singurul meu cont oficial (https://www.facebook.com/AndraMusic), toate mesajele mele pentru voi for fi postate aici sau pe site-ul www.andramusic.ro”, a anunțat Andra pe contul său de Facebook.

Cu aceeași problemă s-au mai confruntat și alte vedete din România, precum iulia vântur, Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu.

Comentarii Facebook