Iarna se întoarce la Buscat! Pârtia este pregătită pentru schiori și snowboarderi - FOTO

 

Pârtia de la Buscat se deschide vineri, 26 februarie, iar zilele viitoare va avea loc a doua ediție Buscat Winter Fest. 

 

Așteptarea a luat sfârșit, frigul s-a întors, iar odată cu el și zăpada. Administratorii stațiunii Buscat Ski & Summer Resort au lucrat din greu ultimele zile, astăzi inclusiv, pentru a putea redeschide vineri, 26 februarie 2016, de la prima ora, 10:00, stațiunea de schi. Termometrele înregistrează din nou temperaturi sub zero grade, iar tunurile de zăpadă artificială funcționează non-stop. Veștile bune vin și cu reduceri la telescaun, 11 urcări la doar 50 de lei.

 

Pe 5 martie va avea loc a doua ediție Buscat Winter Fest, eveniment dedicat tuturor iubitorilor sporturilor de iarnă: concursuri, distracție, premii, zăpadă, munte, petrecere pe pârtie, competiții de freestyle, competiții de sănii, de schi paralel, oldies but goldies, bătaie cu zăpadă și multe altele”, anunță administratorii pârtiei de la Buscat.

 

Stațiunea este dotată cu telescaun și babylift și dispune de 3 pârtii de schi, o pârtie de inițiere și una de săniuș:

 

- Pârtia Albastră: 1300 m - deschisă

- Pârtia Roșie: 800 m - închisă

- Pârtia Neagră: 900 m - închisă

 

La aproximativ o oră distanță de Cluj-Napoca, este locul perfect chiar și numai pentru o scurtă evadare din oraș. Stațiunea dispune de două restaurante: Apres Ski Bistro la jumătatea pârtiei albastre și Restaurant Cabana Lupilor la baza pârtiei. Buscat Ski&Summer Resort este situat la 1676 m altitudine și este cea mai ozonificată zonă din România, a doua din Europa, iar peisajul e de poveste!

 

Programul pârtiei este:

Marți-Vineri: 10:00-17:00

Sâmbătă-Duminică: 09:00-17:00

Comentarii Facebook