Horoscopul runelor pentru luna iunie. Darul runelor dezvăluie ce zodie va avea parte de belșug, viața li se va schimba radical


Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale. Horoscopul runelor pentru săptămâna 6-12 iunie, dezvăluie ce zodie va avea parte de belșug și care este copleșită de muncă. 

Berbec

Cei din zodia berbec trebuie să-și mobilizeze forțele, deoarece vor avea de luptat. Berbecul e mereu pus pe trăznăi, în urmă cu o săptămână a pornit o bătălie cu cei din jur, de asemenea.

Taur

Nativii din zodia taur vor da lovitura și se va produce un salt rapid din punct de vedere calitativ în existența lor. Vor avea parte de bani și dragoste, iar stilul lor de viață se va schimbi radical în unul sănătos.

Gemeni

Gemenii vor avea o săptămână de comunicare. Vor vorbi foarte mult cu cei din jur, mai ales cu rude și prieteni, dar vor primi și ei multe mesaje, la rândul lor. Mare atenție la un mesaj care se va strecura printre altele. Va fi foarte important pentru voi.

Rac

Nativii din zodia rac vor avea o săptămână foarte productivă și pot să facă orice vor ei.  Racul nu va avea parte de rele.

Leu

Pentru cei din zodia leu există o singură certitudine: cineva care se gândește intens la ei le va lua un pandantiv minunat sau un inel, etc, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Fecioară

Nativii din zodia fecioară vor căuta să schimbe locul de muncă, unul mai bun și mai bine plătit. Pe de cealaltă parte, altele vor căuta să se mute din casă, să găsească o nouă locuință. Ori au stau cu chirie și doresc să se mute, ori cumpără o casă nouă.

Balanță

Balanțele ar trebui să abordeze altfel problemele din viața lor, pe toate planurile. Săptămâna aceasta ar fi indicat să schimbe tactica, spune numerologul.

Scorpion

Cei din zodia scorpion sunt pregătiți săptămâna aceasta să înceapă o viață nouă în toate planurile. Vor avea loc de o schimbare adevărată și nu vor sta pe gânduri când vor avea de luat decizii importante. Scorpionii vor începe o viață nouă.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de fertilitate din belșug. Peste puțin timp, visele se împlinesc, iar munca lor va fi răsplătită.

Capricorn

Pentru nativii din zodia capricorn, runele au un sfat extraordinar. Dacă te-ai săturat, de muncă, dă la o parte toate grijile și lasă necazurile în urmă, pregătește-te pentru o săptămână perfectă.

Vărsător

Capricornii vor avea o săptămână perfectă, însă vărsătorii vor avea o săptămână grea, în care sunt nevoiți să dovedească că au putere pentru a depăși niște momente dificile.

Pești

Săptămâna aceasta, pentru pești vor fi ori banii, ori dragostea. Îi iubește Dumnezeu, dar și ei la rândul lor îl iubesc pe Dumnezeu, scrie playtech.ro

Comentarii Facebook