HOROSCOP de VALENTINES DAY. Surprindeți iubitul de Ziua Îndrăgostiţilor, în funcție de zodia lui

 

VALENTINES DAY. Vrei să-i pregăteşti ceva special cu care nu vei da greş de Valentine's Day? Află ce i-ar plăcea în funcţie de semnul zodiacal în care s-a născut!

 

HOROSCOP VALENTINES DAY. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 

Iubitului tău din Vărsător îi place tot ce e nou şi inedit, aşa că l-ai da gata cu ceva de-a dreptul atipic. Poţi să îi faci cadou un obiect pe care ştii că ţi-l doreşte, dar la care nici nu ar fi sperat. Dar, punctul lui sensibil este sexul, aşa că dacă i-ai pregăti o seară specială în care să îi oferi o experienţă nemaitrăită până acum, cu siguranţă vei reuşi să îl surprinzi.

 

HOROSCOP VALENTINES DAY. Peşti (19 februarie - 20 martie)

 

Nativul din Peşti este sentimental şi îşi doreşte foarte mult ca această zi să fie plină de trăiri emoţionale. Fii sinceră cu el şi exprimă-ţi sentimentele într-un cadru intim, o cină sau o plimbare prin oraş la o oră târzie. În acest fel, vei reuşi să îl suprinzi, dar îl vei face să se simtă şi foarte special pentru tine.

 

HOROSCOP VALENTINES DAY. Berbec (21 martie - 20 aprilie)

 

Nativul din Berbec nu îşi doreşte neapărat să fie surprins, ci speră din tot sufletul să îi citeşti gândurile şi să îi oferi ceea ce îşi doreşte. Nimic nu l-ar încânta mai mult decât o partidă de amor sălbatic, în care să lăsaţi inhibiţiile deoparte.

 

Citeşte mai multe pe eva.ro.

Comentarii Facebook