HOROSCOP. Ce poziții sexuale urăști în funcție de zodie

 

 

Fiecare ar avea poziții sexuale pe care le preferă în funcție de zodie, susțin experții. 

 

Berbecul este un aventurier si prefera sa domine. Cu toate acestea, nu se pricepe prea bine la capitolul apropiere si va evita pozitiile in care cei doi sunt foarte apropiati. Daca vrei sa faci sex in pozitia linguritei, nu o face cu partenerul din zodia Berbecului, intrucat se va plictisi teribil. De asemenea, este de evitat pozitia in care tu stai deasupra, fiindca nativul din zodia Berbecului este obisnuit sa detina controlul. 

 

Taur 

 

Este un romantic incurabil si nu da semne de nonconformism in pat, apreciaza apropierea de persoana iubita si isi va dori sa te priveasca in ochi atunci cand faceti dragoste. Subliniem ca nativul din zodia Taurului face dragoste, nu sex, asa ca daca vrei sa-l impresionezi, nu-i propune pozitii periculoase. Nu ii plac pozitiile in care se simte mai degraba ca un prizonier si cu siguranta nu apreciaza atunci cand te astepti ca el sa fie un animal in dormitor. Calareata intoarsa, in care tu esti deasupra, cu spatele la el, este pozitia care ii displace enorm, fiindca nu ii ofera contact vizual cu partenera. Nu le apreciaza nici pe cele cu penetrare profunda, intrucat necesita de regula o pozitionare incomoda si dau o nota impulsiva actului sexual, iar lui ii place sa isi iubeasca tandru partenera, nu sa o transforme in obiect sexual.

 

Gemeni 

 

Nativul din zodia Gemenilor experimenteaza constant in dormitor si adora noutatea. Va trata fiecare pardida de sex ca pe un nou experiment captivant si va avea grija sa exploreze de fiecare data noi taramuri. Pentru el sunt un chin pozitiile statice, care nu ii ofera libertatea de miscare. De exemplu, daca esti fana a linguritei sau a pozitiei lenesului, cea in care tu stai intinsa pe burta si el te penetreaza pe la spate, sa stii ca el nu este entuziasmat deloc cand vine vorba de astfel de pozitii.

 

Citeşte continuarea pe Feminis.ro.

 

Comentarii Facebook