Joi 1 Decembrie

HOROSCOP 29 mai 2021. Taurii au parte de schimbări


Horoscop 29 mai 2021.Taurii vor căuta să capete încrederea necesară și claritatea pentru a acționa pe plan sentimental. Aceștia își doresc o relație de lungă durată și se poate să fi găsit persoana potrivită care să li se alăture.

Horoscop 29 mai 2021. BERBEC

Astrele zilei de astăzi fac apel la echilibru, în mod special în privința vieții personale și private. Fie că ești singură sau ai un partener, ți se reamintește ceea ce contează cu adevărat în viață. Luna îți va releva ambițiile, datorită influenței în cea de-a X-a casă a autorității, carierei și reputației. Influențele celeste te transformă într-un adevărat diplomat. Orice Berbec preferă să comunice într-un mod direct, clar și rapid. Mercur își începe faza retrogradă determinându-te să îți revizuiești eventualele planuri legate de educație, abilități de comunicare și relațiile cu rudele. Această perioadă va dura începând de acum și până pe 22 iunie.

Horoscop 29 mai 2021. TAUR

Lucrurile încep să se schimbe în casa finanțelor. Mercur retrograd te influențează să-ți analizezi mai bine economiilor, obiceiurile financiare, investițiile. Această perioadă te va forța să îți revitalizezi vechi deprinderi și talente, pe care le-ai dat uitării. La locul de muncă chiar dacă vei traversa o perioadă benefică, aceasta poate fi iritantă, mai ales pentru semnele fixe, care nu agrează schimbările. Analizează bine lucrurile pentru a avansa și ia decizii pe baza lucrurilor care ți se comunică.

Horoscop 29 mai 2021. GEMENI

Încearcă să nu cazi pradă neliniștei, chiar dacă aceasta va fi tendința. Mercur, planeta ta conducătoare, intră în fază retrogradă, chiar în zodia ta. Acest moment astral inițiază una dintre cele mai importante faze ale anului pentru tine, o perioadă a introspecției și autoexplorării. Folosește acest timp pentru a-ți reaminti care sunt valorile tale personale și nevoile. Astrele te direcționează către schimbări de carieră, spre o funcție mai înaltă și schimbări importante în viața ta. Soarele în Gemeni formează o cuadratură cu Jupiter în Pești, în cea de-a X-a casă a carierei. Iei măsuri pentru a te alinia noii realități, anunță horoscopul zilei de 29 mai 2021.

Horoscop 29 mai 2021. RAC

Lucrurile așa cum le știi tu urmează să se schimbe. Te vei reconecta cu toate lucrurile pe care ai încercat să le „îngropi” în subconștientul tău până acum. Acest lucru te va ajuta să faci față conversațiilor importante și revelațiilor legate de propriul model de autosabotare. Reconectează-te la visele tale și aspirațiile tale.

Horoscop 29 mai 2021. LEU

Mercur retrograd îți va induce o reevaluare a țelurilor tale pe termen lung și actualului tău grup de prieteni. Folosește această perioadă de reflecție pentru a fi mai selectivă. Poți face ajustările necesare până la data de 22 iunie. Ia totul pas cu pas. Universul îți pune bețe în roate, iar lucrurile nu au rezultatele dorite. Leii sunt însă printre cele mai optimiste zodii. Folosește-ți puterea de persuasiune și identifică cum ai putea fi mai împăcată cu tine însăți. Ar fi indicat să iei o pauză pentru restabilirea energiei.

Horoscop 29 mai 2021. FECIOARĂ

Mercur își începe faza retrogradă și îți poate conferi senzația că te învârți în jurul cozii. Pregătește-te pentru o revizualizare a traiectoriei tale profesionale. O zi puternică, în care experimentezi ceea ce astrologii numesc un conglomerat de planete (stellium), în cea de-a X-a ta casă a carierei. Soarele, Mercur și Venus te stimulează și te ghidează. În timpul unui asemenea tranzit se pot ivi oportunități de tot felul. Va trebui doar să alegi calea cea potrivită pentru tine.

Horoscop 29 mai 2021. BALANȚĂ

S-ar putea să simți că mintea ta nu face față realității. Dragostea după care tânjești este mult mai aproape decât credeai. Luna în Capricorn îți va „lumina” cea  de-a IV-a casă a familiei; aducând stabilitate interioară. Ai putea avea probleme în a comunica cu familia și cei dragi, dar îți vei adapta cu ușurință mesajul pentru ca aceștia să te înțeleagă mai ușor. Ești extrem de emoțională atunci când vine vorba de munca ta. Se poate să te simți demotivată. Nu pune prea multă presiune pe tine astăzi, te sfătuiește horoscopul zilei de 29 mai 2021.

Horoscop 29 mai 2021. SCORPION

Nu traversezi cea mai ușoară perioadă, din punct de vedere mental. Explorezi chestiuni legate de intimitate și probleme relaționale. Partea bună este că această perioadă de introspecție îți va conferi mai multă putere și autenticitate. Astrele te pot plasa în situații dificile la locul de muncă. Vei avea nevoie de răbdare  pentru a depăși blocajele. Luna în Capricorn formează o cuadratură cu Chiron în Berbec. Nu ceda în fața impulsivității și fii cât mai diplomată.

Horoscop 29 mai 2021. SĂGETĂTOR

Această perioadă astrală va fi una dintre cele mai importante pe care le traversezi în cursul acestui an. Îți vei reevalua toate relațiile cu persoanele apropiate. Vei putea să vindeci prezentul doar dacă înveți din greșelile trecutului. Nu îți subestima niciodată valoarea. Ai încredere în tine și în ceea ce poți să faci. Ești mult mai puternică decât îți imaginezi.

Horoscop 29 mai 2021. CAPRICORN

Ești cel mai carierist semn al zodiacului. Iar Universul te motivează să îți urmezi țelul. Abilitățile naturale de lider vor ieși în evidență din plin. Profită pe cât posibil de această conjunctură. Deși ești destul de norocos, reușești să îți acorzi spațiu și distracției. Ai energia potrivită pentru a te liniști și a te bucura de viața ta.

Horoscop 29 mai 2021. VĂRSĂTOR

Tot trecutul îți defilează prin fața ochilor. În această perioadă poți învăța din toate greșelile trecutului. Acest lucru îți va prinde bine și te va ajuta în relațiile tale actuale, personale și profesionale. Există, de asemenea, posibilitatea să-ți aduci aminte vechi pasiuni sau să reiei proiecte demult uitate.

Horoscop 29 mai 2021. PEȘTI

Se poate ca o fostă iubire să revină în viața ta. Acest lucru poate crea tensiuni sau îți poate da totul peste cap. Creativitatea ta este la nivel maxim. Profită de acest moment pentru a-ți stabili planuri de viitor.


Comentarii Facebook