HOROSCOP 20 FEBRUARIE 2021.O zi dificilă pentru unele zodii, dar Berbecii au o zi grozavă


Horoscop 20 februarie 2021.  Vezi cum acțiunile tale îi afectează pe cei din jur și încearcă să iei măsuri. Unele zodii s-ar putea să se lovească astăzi de unele greutăți, însă nu trebuie să se lase doborâte.

Horoscop 20 februarie 2021. Berbec

Sâmbătă e o zi grozavă pentru Berbeci. Totul merge în direcția bună, pe măsură ce piesele de puzzle se așează în locul lor. Emoțiile tale fluctuante sunt acum echilibrate și calme, oferindu-ți posibilitatea să faci un pas în spate și să îți evaluezi adevărata stare internă. Ți-ai oferit atenția pe care o meriți? Asta e ziua ta. Fă ce vrei. Vei reuși să realizezi multe folosindu-te de această energie astrală.

Horoscop 20 februarie 2021. Taur

Cineva sau ceva te va stimula azi. S-ar putea să simți o dorință de a te ridica și a face ceva. Urmează-ți instinctul și nu te mai văita ca să stai în pat. Adevărul din practică te va trezi la realitate, dar așa cum știi echilibrul este cheia. Fii atent şi sincer cu privire la starea ta emoțională şi adu echilibru în ecuaţie. Vezi ce trebuie să faci pentru ca lucrurile să meargă şnur. 

Horoscop 20 februarie 2021. Gemeni

Strânge din dinţi şi fă ce ai de făcut. Termină proiectele şi nu mai zăbovi. Energiile sunt stabile şi vor aduce o gură de aer proaspăt în orice situaţie. Fă un pas în spate şi conştientizează cum acţiunile şi emoţiile îi afectează pe ceilalţi şi gândeşte-te cum să îţi ajustezi obiceiurile.

Horoscop 20 februarie 2021. Rac

Ziua de azi s-ar putea să nu mai fie atât de optimistă şi entuziastă pe cât îţi doreai, dar nu îţi bate capul. Foloseşte-ţi energia ca să finalizezi sarcinile pe care le tot amâni de ceva vreme. Lasă dramele din viaţa ta deoparte şi observă-ţi emoţiile dintr-o perspectivă mai înaltă. Realizează cum acţiunile tale îi afectează pe ceilalţi, moderează-ţi atitudinea şi evaluează situaţia. 

Horoscop 20 februarie 2021. Leu

Leii mai au de lucrat la capitolul comunicare. S-ar putea ca mesajele voastre să nu fie înțelese așa cum v-ați dori, iar acest lucru să ducă la tot felul de situații conflictuale. Poate nu ar strica să luați cursuri de public speaking, v-ar putea fi de folos pe mai multe planuri, nu numai în astfel de situații.

Horoscop 20 februarie 2021. Fecioară

Fecioarele plănuiesc o excursie în străinătate, dar trebuie să vă convingeți și partenerul de viață că destinația aleasă este cea mai potrivită, având în vedere și situația epidemiologică. Nu disperați. Cu siguranță veți ajunge la un punct comun și toate lumea va fi fericită.

Horoscop 20 februarie 2021. Balanță

Balanțele au mare nevoie de o vacanță sau de câteva zile libere, cât să-și mai limpezească gândurile și să se decidă, pe mai departe, dacă locul de muncă actual merită întregul efort. O problemă de sănătate necesită toată atenția voastră. Nu mai amânați controlul la medic.

Horoscop 20 februarie 2021. Scorpion

Scorpionii se gândesc foarte serios la o achiziție serioasă, dar au nevoie de ajutor financiar din partea unui membru al familiei. Fie că este vorba despre cumpărarea unei case sau a unei mașini, sfătuiți-vă cu partenerul de viață și luați această decizie împreună, pentru a evita reproșurile, mai târziu. 

Horoscop 20 februarie 2021. Săgetător

Săgetătorii trebuie să ajungă astăzi, mental, la nivelul la care să-şi permită să-şi analizeze stările emoţionale avute în ultima perioadă. S-ar putea să aveţi surprize şi să vă daţi seama că aţi pierdut prea mult timp acordând atenţia unor persoane care poate nu meritau să vă implicaţi prea mult. Dacă aveţi un plus energie, utilizaţi-l pentru a deveni o persoană mai disciplinată şi care să analizeze de două ori o acţiune înainte de a se implica emoţional.

Horoscop 20 februarie 2021. Capricorn

Nativii Capricorn par mai greoi şi mai rezervaţi astăzi, decât de obicei. Nu este momentul ideal pentru a lua decizii radicale. Cel mai bine ar fi să amânaţi evenimentele care presupun un consum mare de energie. Nu trebuie să vă încărcaţi programul cu multe sarcini. Cine are nevoie de un sfat din partea voastră poate aştepta până în momentul în care sunteţi siguri că oferiţi cea mai bună soluţie.

Horoscop 20 februarie 2021. Vărsător

Vărsătorii au, astăzi, tendinţa de a considera orice evenimente insignifiant o adevărată dramă. Aveţi tendinţa de a încerca să obţineţi, cu orice cost, atenţie din partea altor persoane, însă vă veţi da seama că nu toţi au timp de pierdut cu temerile voastre. Căutaţi soluţii astfel încât să treceţi peste momentele mai dificile pe cont propriu, fără ajutorul altor persoane.

Horoscop 20 februarie 2021. Pești

Nativii Peşti caută, astăzi, să evite eventualele conflicte în care ar putea fi implicaţi. Aveţi nevoie de linişte şi unde să găsiţi liniştea dacă nu în sânul familiei. Petreceţi mai mult timp alături de rudele apropiate sau măcar alături de persoana iubită şi încercaţi să faceţi tot posibilul pentru a întări relaţiile existente. Momentele petrecute alături de cei dragi vă pot umple cu energie pozitivă.


Comentarii Facebook