Vineri 9 Decembrie

Horoscop 1 septembrie 2022. Capricornii au parte de surprize, Racii au nevoie de iubire și tandrețe


Horoscop 1 septembrie 2022. Astrologii anunţă o zi în care ies la iveală vechile răni pentru unele semne zodiacale. Însă, cu abordarea potrivită problemele își găsesc rezolvarea. 

Horoscop 1 septembrie 2022 Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să nu semneze acte importante. Nu este o zi productivă sau benefică pentru afaceri. Mai bine vă faceți planuri pentru viitor, spun astrele. 

Horoscop 1 septembrie 2022 Taur

Taurii primesc o sumă de bani neașteptată. Poate că un prieten care vă este dator, vă rambursează datoria sau obțineți oportunitatea de a câștiga ceva în plus, separat de serviciu. 

Horoscop 1 septembrie 2022 Gemeni

În plan sentimental, toate merg foarte bine pentru Gemeni. Chiar dacă în trecut comunicarea cu persoana iubită nu era punctul vostru forte, acum sunteți mai afectuoși. 

Horoscop 1 septembrie 2022 Rac

Pentru Raci, distracția este cuvântul cheie, chiar și la job. În plus, o călătorie la care v-ați gândit mult timp va prinde contur. Racii au nevoie de iubire, de tandrețe. Își pot umple astăzi un gol, fie făcând cumpărături, fie mai bine având alături o persoană iubită.

Horoscop 1 septembrie Leu

Problemele familiale ale Leilor își vor găsi rezolvarea. Ceea ce vă dă mai mult timp să investiți în activitățile casnice și să ajutați o cunoștință care vă solicită prezența.

Horoscop 1 septembrie Fecioară

Pentru a avea succes în carieră, Fecioarele nu trebuie să își piardă ambiția. Ideile voastre sunt foarte bune, dar maniera în care le puneți în practică s-ar putea să nu fie cea mai potrivită, așa că mare atenție.

Horoscop 1 septembrie Balanţă

Balanțele, în schimb, vor să câștige bani de pe urma unor hobby-uri. Ca să se și materializeze trebuie să fiți foarte bine informați și să vă gândiți inclusiv la investițiile financiare.

Horoscop 1 septembrie Scorpion

Scorpionii tind să fie mult prea aroganți în conversații. Veți răni inclusiv persoanele dragi dacă nu vă schimbați atitudinea. În plus, o situație neașteptată vă dă bătăi de cap, financiar vorbind, dar proiectele personale rezolvă orice problemă. 

Horoscop 1 septembrie Săgetător

Săgetătorii sunt mai răzbunători în relația de cuplu. Ar fi bine să discutați cu persoana iubită și să nu excludeți răbdarea din ecuație.

Horoscop 1 septembrie Capricorn

Capricornii pot deveni suspicioși în privința unor zvonuri pe care le aud. Axați-vă pe sarcinile pe care le aveți și nu băgați în seamă alte subiecte. Ziua poate fi marcată de o surpriză un pic neplăcută, mai ales seara, pentru că partenerul de viață are și activități, programe sau cunoștințe separate de afacerile cu Capricornul, deci, cumva, e pe cont propriu.

Horoscop 1 septembrie Vărsător

O femeie îi susține pe Vărsători pentru a obține o colaborare sau un proiect. Iar partea foarte bună este că stați foarte bine la capitolul financiar.

Horoscop 1 septembrie Peşti

Nativii Pești sunt destul de departe de rezolvarea unei probleme ce ține de finanțe. Bazați-vă pe instinct dacă vreți să găsiți o soluție, cel puțin una temporară. 

Comentarii Facebook