Actorul Alexandru Arșinel nu se mai întoarce la azil. Familia i-a strâns lucrurile din cameră: „Le-a fost cam rușine să-l mai lase”


Alexandru Arșinel nu se mai întoarce la căminul de bătrâni. Actorul este internat acum la Terapie Intensivă, pe secția de urologie a Institutului Fundeni din Capitală.

În urmă cu aproximativ nouă ani a fost supus unui transplant renal la Cluj. „Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament”, au dezvăluit apropiații familiei, potrivit Ego.ro

Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă”, au mai spus apropiații actorului. 

Starea de sănătate a actorului este delicată

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”, au mai transmis cunoscuții familiei. 

Fiul marelui actor a răspuns comentariilor lansate de internauți: „Tata e bine. Nu-i adevărat că e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace!”. 

Comentarii Facebook