Horaţiu Mălăele primește o stea pe Aleea Celebrităţilor

 

Actorul, regizorul, scriitorul şi caricaturistul Horaţiu Mălăele va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor - Walk of Fame din București. Ceremonia va avea loc joi, 2 august.

 

Ca actor de comedie, (Horaţiu Mălăele, n.red.) ştie foarte bine că râsul aduce lumină, destindere pe chipul şi în sufletul omului. Râsul începe pentru el de la zâmbetul fin provocat de o simplă glumă până la cel caustic, acid, izvorât din indignarea marilor comediografi ai lumii în faţa contradicţiilor de nerezolvat ale existenţei. E mereu prezent, activ, inventiv. Un artist vrăjitor, care se mişcă cu modestie, simplitate şi cucereşte săli întregi doar prin simpla prezenţă acolo. Are umor şi improvizează tot timpul. Sunt onorat că a dat curs invitaţiei de a relua spectacolul 'Podul' şi de a monta 'Lautrec la Bordel' pe scena Teatrului Metropolis. Umorul lui Horaţiu are puterea de a sintetiza tristeţea unei umanităţi, dar şi frumuseţea, poezia şi sensibilitatea ei şi tocmai de aceea se înscrie în seria scurtă a marilor comedianţi ai lumii. Este o onoare pentru mine, în calitate de director, actor şi nu în ultimul rând de prieten, să-i acordăm o stea pe Aleea Celebrităţilor", a declarat directorul Teatrului Metropolis, George Ivaşcu.

 

La ceremonia de decernare a stelei va participa şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care îi va înmâna actorului Horaţiu Mălăele Placheta Bucureştiului, scrie Mediafax.

Comentarii Facebook