Haddaway va sta in judetul Cluj 24 de ore, pentru concertul de la Zilele Orasului Turda


Haddaway va ajunge la Cluj sambata, in jurul orei 13.00, si va concerta la Zilele Orasului Turda, de la ora 21.00. Artistul va ateriza cu o aeronava pe Aeroportul International din Cluj si se va caza la un hotel de patru stele din oras.

"A preferat sa stea la un hotel din Cluj-Napoca pentru ca a fi mai aproape de aeroport. Haddaway va pleca din Turda direct la hotel si de acolo, duminica dimineata, va zbura spre Germania, pentru ca, de la ora 15.00, va aparea intr-o emisiune televizata in Hamburg", a declarat pentru Stiri de Cluj Narcisa Pintea, purtatorul de cuvant al primariei Turda.

Organizatorii concertului sustin ca vedeta nu a avut niciun fel de pretentii, nu a vrut nici macar un hotel de cinci stele si se va multumi cu mancarea din meniu.

Concertul de sambata, 28 august, de la ora 21.00, va dura circa 60 de minute. Haddaway va canta melodiile care l-au facut celebru: "What Is Love" si "Life".

Haddaway va ajunge la Turda, sambata, in jurul orei 14.00, unde va asista la proba de sunet si va vedea scena, dupa care se va intoarce la hotelul din Cluj-Napoca si va reveni la Turda, pentru concertul de la ora 21.00.

Comentarii Facebook