Gwendoline Christie spune despre finalul ”Game of Thrones” că fanii vor avea ”nevoie de terapie”


Actriţa Gwendoline Christie, interpreta personajului Brienne Of Tarth din ”Game of Thrones”, a dezvăluit că finalul serialului va fi intens, relatează Agerpres.

Noua serie va fi difuzată din 14 aprilie, fiind așteptată de toți fanii.

Christie a declarat pentru publicaţia Radio Times că finalul va fi unul de șoc. ”Cred că toată lumea va (căuta) ajutor specializat după sfârşitul show-ului”, a spus ea.

Clarke, care interpretează personajul Daenerys Targaryen, a declarat la rândul său că al optulea sezon este ”mai mare decât orice am făcut până acum”.

Este de zece ori mai mare. E ca şi cum totul ar fi pe steroizi”, a precizat ea.

Christie a declarat că, în opinia sa, personajul pe care îl interpretează - o războinică formidabilă cu o înălţime de peste 1,90 metri - a contribuit la o mişcare de schimbare a imaginii femeilor.

Mă emoţionează - tot ceea ce mi-a transmis personajul şi tot ce a însemnat pentru mine. Simt ca şi cum ar fi făcut parte dintr-o mişcare culturală care a cerut ca femeile să fie privite altfel”, a spus ea.

Tema de ansamblu a întregii serii, dar mai ales a celui de-al optulea sezon, este puterea. Este vorba despre ceea ce le face oamenilor, despre ceea ce înseamnă ea de fapt, despre cine o merită, care sunt deciziile ce trebuie luate odată cu deţinerea ei, care sunt sacrificiile care trebuie făcute. Mi se pare fascinantă şi în lumea reală, când mă uit la politicieni. Citesc ziarele sau strig la televizor şi apoi îmi spun: 'Mă întreb ce înţelegeri a trebuit să faceţi, în spatele acestor uşi închise, pentru a ajunge acolo unde sunteţi'”, a spus Clarke.

Sezonul al optulea din ”Game Of Thrones” va avea şase episoade şi va reprezenta epilogul poveştii. Sezonul final al serialului TV al postului HBO va fi difuzat începând cu 14 aprilie.

Comentarii Facebook