Ghita Muresan, actor in ultima reclama Vodafone, alaturi de Dan Balan, ex Ozone -VIDEO

 

Baschetbalistul clujean este actor in ultima reclama la Vodafone, lansata astazi pe piata. Filmarile la reclama au avut loc la inceputul lunii februarie, iar astazi i s-a dat drumul pe toate televiziunile. Ghita Muresan "joaca" alaturi de Dan Balan, fostul membru al trupei O-zone, amandoi interpretand melodia lui Dan Balan- "Crazy loop".

 

Daca in ceea ce priveste baschetul, nimeni nu are niciun dubiu asupra calitatilor lui Ghita Muresan, in privinta talentului muzical...Big Ghita o sa starneasca multe zambete. De altfel, reprezentantii companiei de telefonie mobila pe asta si mizeaza.

 

Ghita Muresan mai este protagonist si intr-o reclama alaturi de Anna Lesko, in cadrul aceleiasi campanii.

 

Big Ghita nu este la prima reclama. "Debutul" si-i l-a facut in 1993, cand a ajuns in Statele Unite ale Americii si a filmat o reclama pentru televiziunea ESPN. Spotul a avut un mare succes si a castigat titlu de "reclama anului".

 

In 1997, Ghita a "recidivat" si a filmat pentru Snickers. Si de aceasta data spotul publicitar a prins la public si s-a clasat pe locul 5 in topul reclamelor din acel an.

 

Cariera de "actor" a lui Ghita Muresan a atins, insa, apogeul in momentul in care a jucat in filmul "My Giant", alaturi de Billy Crystal. Ghita a aparut si in videoclipul "My name is EMINEM".

 

Actoria este, insa, pentru Ghita doar un hobby, celebritatea fiindu-i adusa, de baschet,. Primulsucces l-a inregistrat in 1992, cand a luat titlul national alaturi de baschetbalistii de la U Cluj.

 

 

Comentarii Facebook