Georgiana Lobonț și-a isterizat din nou fanii! Un detaliu pare a confirma ceea ce se știa despre ea


Georgiana Lobonț și soțul ei sunt în centrul atenției, după ce ultimul a spus în luna ianuarie că vor divorța, dar apoi toată povestea a fost dată uitării. 

Ei bine, fanii artistei sunt cu ochii pe ea și nu cred chiar tot ceea ce transmit cei doi. Deși, Georgiana Lobonț a primit de 8 Martie un superb Mercedes din partea soțului, povestea divorțului nu a fost ștearsă. 

Artista a spus că totul a fost doar o glumă, dar un mic detaliu a dat-o puțin de gol.

În luna ianuarie, Rareș Ciciovan afirma că mariajul cu Georgiana Lobonț a ajuns la final și că ar fi înaintat actele de divorț. Artista a spus că soțul său a făcut o glumă pe seama jurnaliștilor, fiind luat de val de aburii alcoolului.

Acum, fanii artistei se întreabă dacă aceasta nu a mințit, pentru că în unele fotografi pe care Georgiana Lobonț le-a postat în mediul online apare fără verighetă.

Nu mai ai verighetă pe deget! De ce?”, a întrebat-o unul dintre internauți pe Georgiana Lobonț.

Nu există nicio despărțire și așa ceva nu o să existe atâta timp cât eu exist pe lume asta și cât lucrurile sunt foarte ok între noi, nu am de ce să mă despart și nu există, în primul rând, între noi discuții despre așa ceva. Pe 4 Martie noi împlinim șapte ani de căsătorie, avem doi copii frumoși, avem tot ce ne trebuie. Eu dacă o să mă despart vreodată, Doamne ferește, o să anunț personal, dar momentan nu se pune problema de așa ceva.

Voi l-ați auzit pe Rareș în declarațiile acelea cum vorbea? În primul rând el râde acolo, se distra ca tot omul care merge în vacanță. A mai băut ceva, s-a simțit bine. Îți dai seama că în starea aia el a luat la batjocură tot ce a povestit acolo. L-au prins într-un moment în care el se simțea foarte bine, fiind acolo cu băieții. Eu nici măcar nu am știut că a dat declarații.

Eu eram cu fata cu care eram în vacanță la piscina de la vila noastră. Am început din senin să primesc telefoane, nu înțelegeam ce se întâmplă. Pe urmă am văzut ce era în presă. Eu nu am vrut să ies și să dau nicio declarație pentru că nu am cum să vorbesc despre o prostie. Este chiar o prostie. Asta pentru că nu există, nici nu intră în discuție așa ceva”, declara Georgiana Lobonț.

Comentarii Facebook