Cum arată Daniela Crudu și sora ei pe un site celebru, preferat de bărbați singurei. Ce tarife au - FOTO


Daniela Crudu și sora ei fac bani cu grămada pe o platformă pentru adulți. 

Fetele au mulți utilizatori și abonați. Persoane publice din România optează pentru un asemenea venit pasiv în ultimii ani, tocmai de aceea nu mai este nicio surpriză faptul că Ana, sora Danielei Crudu, a decis să își facă propriul său cont.

Cei care doresc să vadă cât mai multe fotografii cu Ana, vor fi nevoiți să achite un abonament lunar de 15 dolari. Iar în cazul în care își doresc un conținut mai special, utilizatorii platformei au de achitat o sumă în plus.

Soțul meu a spus că este ok. Bună și bine ați venit! Asta e viața mea:

- Căsătorită

- Conținut privat

- Discuții în privat

- Postări zilnice

Puteți să-mi dați mesaje private și țineți minte că răspund personal la toate mesajele, iar mesajele cu bani ajung cu prioritate în căsuța mea de chat, pentru a vă putea răspunde mai rapid”, se arată în descrierea profilului său.

Curioșii care vor să acceseze imaginile trebuie să plătească un abonament lunar în valoare de 23 de euro!

Chiar dacă nu mai apare atât de des la TV, Daniela Crudu câștigă bani frumoși și din contractele de imagine pe care le onorează. Recent, vedeta a devenit imaginea unui atelier de personalizări auto. Pentru care face ședințe foto atunci când i se solicită. Este vorba despre un atelier la care Tzancă Uraganu a fost recent să-și tuneze mașina.

Comentarii Facebook