Georgiana Lobonţ, pusă la punct de o altă artistă: ”O biată fată s-a apucat de manele. Ce?! Cum?!”


Cântăreața de muzică populară Olguța Berbec i-a răspuns dur Georgianei Lobonț, după ce clujeanca s-a plâns că nu mai face bani din muzica populară.

Georgiana Lobonț, originară din Gherla, județul Cluj, a postat un comentariu pe rețelele de socializare și s-a plâns că nu mai afce bani din muzica tradițional românescă. 

M-am îndepărtat (n.red. de muzica populară) cu părere de rău. Când postăm muzică populară nu facem vizionări, noi nu câștigam, dar când postăm muzică de petrecere, manele, facem vizionări, facem bani.

Olguţa Berbec a rămas pentru că la ei în zonă în Oltenia sunt altfel oltenii, cumva noi la Cluj mai mulți asculta muzică de DJ”, a declarat Georgiana Lobonț în cadrul unei emisiuni TV, notează Spynews.

Așa cum era de așteptat, Olguța Berbec a reacționat. Ea o dă ca exemplu pe Andra, soția lui Cătălin Măruță, care are ”sold out” la concertele tradiționale. Olguța Berbec este împotriva ideii că ”muzica populară nu mai este apreciată”.

Andra are sold out, (ca de fiecare dată) la „Tradițional”, iar eu auzeam acum câteva zile o biată fată că s-a apucat de manele, fiindcă muzica populară nu mai este apreciată. Ce?! Cum?!”, a fost mesajul postat de Olguța Berbec pe contul ei personal de Instagram.

Comentarii Facebook