Georgiana Lobonț, înjurată de un viceprimar din Cluj pentru că nu a mers să facă poze cu familia lui când voia: „Eu artistă respectată și iubită”


Duminică, 16 iulie, celebra cântăreață de muzică de petrecere Georgiana Lobonț a fost invitată să cânte la un eveniment organizat de Zilele comunei Ceanu Mare. Un imens scandal a izbucnit, chiar după ce artista și-a terminat recitalul, iar soțul ei a fost bătut. Artista spune că tot scandalul ar fi escaladat pentru că viceprimarul comunei voia ca vedeta să meargă să facă poze cu familia lui și să-i lase pe oamenii care așteptau la coadă pentru poze. 

Noi am cântat duminică la un concert foarte frumos la Ceanu Mare, s-a creat o atmosferă foarte frumoasă, am stat la poze aproximativ 40 de minute, cu toți oamenii. Ei după concert au format o coadă, un rând mare mare, o coloană și au stat toți foarte cuminți și educați. Până atunci toate lucrurile bune, stăteam la poze, lumea chiar foarte ok și educată. La un moment dat a venit din clădirea unde era școala, eu lângă școala respectivă stăteam și făceam pozele, mai jos de școală era scena. 

O ieșit din clădire un domn, într-adevăr era în stare de ebrietate, eu nu am știut cine este, m-a luat așa, doamnă hai să faci poze și înăuntru. Am zis da, sigur, cu mare drag, dar așteptați, mai era coloană acolo. Am așteptat încă 20 de minute după ce a vorbit domnul ăla cu mine, să mă duc să intru înăuntru să fac poze cu oamenii care erau din familia lui sau din anturajul lui. 

Acel domn era domnul viceprimar, într-o stare destul de nașpa, era beat. Eu i-am zis d-le stați numai un pic să fac poze cu oamenii de aici, când termin aici intru înăuntru. Că oricum urma să mâncăm, mi-a zis domnul primar că a pregătit mama dânsului sarmale și eu aveam poftă de sarmale. El s-o întors și m-a înjurat, eu am rămas șocată. Am zis nu se poate, omul ăsta e viceprimar. Eu femeie, artistă, respectată și iubită de multă lume, că mi-am câștigat statutul ăsta prin muncă, nu am făcut alte lucruri neconforme cu succesul pe care îl am. Omul ăsta în loc să stea să aștepte comunitatea lui din Ceanu Mare să facă poze cu mine, s-a comportat foarte urât”, a transmis Georgia Lobonț pe o rețea de socializare.

Citește și: Soțul cântăreței Georgiana Lobonț, împins și lovit de viceprimarul unei comune din Cluj, la zilele localității

A fost nevoie de intervenția jandarmilor care l-au imobilizat pe viceprimar și au calmat lucrurile. Potrivit lui Rareș Ciciovan, viceprimarul era în stare avansată de ebrietate.

Am ajuns la spectacol, acolo a fost totul foarte frumos. A venit Georgiana în față la intrarea în școală să facă poze. Îți dai seama că eu am intrat acolo în sală, la cancelarie și tot ieșeam. Eu l-am mai văzut pe tipul ăsta tot făcea scandal, circ. Am surprins o fază cu o femeie, apoi mi-am dat seama că e nevastă-sa. Doamne ferește ce-a făcut cu ea.

Era foarte recalcitrant. Avea câțiva oameni care încercau să-l calmeze. Habar nu aveam cine e, că era viceprimar. Toți îi cereau să o aducă pe Lobonț să facă poze cu Lobonț. La un moment dat, a venit afară să o cheme pe Georgiana să vină înăuntru. Nici Georgiana  nu știa cine e și i-a zis că așteaptă să termine de făcut poze cu oamenii de afară, apoi el a închis ușa și a înjurat. Nu știu pe cine a înjurat și cum a înjurat, el zice că a înjurat pe altcineva. 

I-am zis, efectiv, să se liniștească. Atunci a venit la mine ca un curcan și i-am zis că sunt soțul ei. M-a prins de mâini, apoi, în secunda doi, jandarmii au venit la el rapid. Nu l-am băgat în seamă că era beat. A mai durat vreo 10 minute. S-a luat și de jandarmi apoi. Jandarmii când au văzut că m-a prins de mâini au venit rapid, ca-n filme.

„Aștept să își ceară scuze”

Nu îl încătușau dacă nu era recalcitrant. S-a purtat urât și cu jandarmii. Apoi tot continua să zică faptul că eu am sărit la bătaie. Și pe nevastă-sa a luat-o și a scuturat-o acolo lângă perete… De vreo 5, 6, 7 ori am tot intrat pe hol până în sala profesorală și el urla, făcea scandal.

Nevastă-sa încerca să îl liniștească. Evident, după aia au venit oamenii și au povestit ce e cu el și cum e. Mi-a zis lumea că e un fel de interlop local. Aștept doar să își ceară scuze că era beat și că a înjurat”, a declarat soțul artistei Georgiana Lobonț pentru FANATIK, legat de episodul scandalului cu viceprimarul.

Comentarii Facebook