Celebrul rapper american Macklemore a fost impresionat de o doamnă din Cluj: „Îi respect cu adevărat măiestria artistică și ceea ce face”


Rapperul american Macklemore, venit în România în aceste zile pentru a cânta la festivalul de la Bonțida, s-a plimbat pe străzile din Cluj și a rămas profund impresionat de o „doamnă cu marionete”.

Cel mai așteptat artist din această ediție a festivalului, a urcat pe scenă îmbrăcat într-o ie autentică, iar înainte de prestația artistică s-a plimbat pe străzile Clujului.

„Ziua mea de plimbare pe străzile frumoase din Cluj-Napoca România. Partea mea preferată a fost întâlnirea cu doamna cu marionete. Avea un mic magazin în care abia s-a mutat acum 3 săptămâni și le confecționează manual pe toate.

Nu am putut să nu mă minunez de ideea de a face păpuși de animale și de a o duce la nivelul de "Știi ce, mă apuc să deschid un magazin pentru astea". Cred că îi place la nebunie.

Le-am cumpărat copiilor câte un animal ales cu grijă și unul pe care eu și @baba_g îl putem împărți. Ea nu avea idee că voi cânta în fața a 45.000 de oameni în câteva ore. Îmi place asta.

Suntem cu toții doar niște oameni care muncim, facem lucruri, ne vindem arta și sperăm să se conecteze. Dacă suntem norocoși, ne găsim bucuria și scopul de a face lucrurile care ne pun mâncare pe masă.

Probabil că ea nu va vedea niciodată asta. Dar îi respect cu adevărat măiestria artistică și ceea ce face. Cred că păpușile sunt al naibii de tari, iar ale ei au cele mai fermecătoare personalități. Îmi place viața, accentele și caracterul care prinde viață atunci când pui o marionetă în mână.

Încă mai am păpușa mea maimuță "Fooey" de când eram copil. O pun din când în când și încerc să le explic copiilor cât de luminați au fost anii 1980.

Dacă sunteți în Cluj România, găsiți-o. E o creatoare de magie. Mi-a reamintit.. Tot ce trebuie este o idee, execuție și repetare. Încercarea. Asta e tot ce trebuie să facem”, a scris Macklemore într-o postare pe o rețea de socializare.

p3.jpg

Comentarii Facebook