Miercuri 24 Aprilie

Fulgy, o nouă aroganţă. A dat foc banilor la terasa unui restaurant: „Vă îngrop în bani"


Proaspăt externat dintr-o clinică de reabilitare, Fulgy a ținut să demonstreze fanilor că banii nu sunt o problemă pentru el.

Proaspăt externat dintr-o clinică de reabilitare, Fulgy a ținut să demonstreze fanilor că banii nu sunt o problemă pentru el. Aflat într-un restaurant din București, fiul Clejanilor, a dat foc unei bancnote de 100 de lei, gest prin care vrea să demonstreze, spune el, că nu pune preț pe bani pentru că s-a născut cu bani.

Fulgy a comis-o din nou! În timpul unui live făcut pe canalul său de YouTube, fiul Clejanilor a dat foc unei bancnote de 100 de lei cu ajutorul unei brichete pentru a demonstra ce înseamnă banii pentru el.

Vreau să văd și eu cine îmi trimite și mie… Uite, vreau să văd cine îmi trimite și mie atât cât dau eu foc acum. Uite ce înseamnă banii pentru mine, oameni buni. Ştiu că e urât gestul ce l-am făcut acum da' nu e problemă. Are balta peşte. Am pe card mulţi bani. Am bani de vă îngrop. Am bani mulţi. Am pierdut la cazino foarte mulţi bani. Vorbiți cu mine de bani?

Păi, tricoul asta e cât salariu la mulţi. Eu nu dau șpagă la chelner 100 de lei. Eu las câte 5-6 milioane. Mai rău ca Giovanni Becali, care dacă îl sun îmi răspunde la telefon. Nu știți din ce familie provin? Vorbiți cu mine de bani, care eu am bani de când m-am născut. Pe card am 6 zerouri", spune Fulgy fanilor de pe reţelele de socializare.

Fulgy s-a ales cu un nou dosar penal

Reamintim că la scurt timp după ce a ieșit din clinica de reabilitare, fiul Clejanilor s-a urcat la volan deşi are permisul suspendat. Fulgy își anunțase revenirea pe micile ecrane printr-un InstaStory, după perioada petrecută într-o clinică de reabilitare.

Fraților, am început și în mașină să am alarmă”, a spus Fulgy.

La scurt timp după aceea, paparazii l-au surprins la o terasă de fițe de pe Decebal, acolo unde a ieșit cu tatăl său. La un moment dat, Fulgy s-a ridicat de pe terasă și s-a dus să mute mașina lui Ioniță, care era parcată în fața terasei.

Tânărul nu a ținut cont de faptul că nu are voie să conducă. Permisul i-a fost suspendat, după ce polițiștii l-au prins la volan sub influența substanțelor interzise. Acesta urmează să fie audiat de către oamenii legii.

Comentarii Facebook