Luni 30 Ianuarie

Finala Burlacul 2021. Ana Bene este câștigătoarea. Cine este și cu ce se ocupă aleasa lui Andi Constantin


Ana Bene este cea care l-a convins pe Andi Constantin de sentimentele sale reale. Tânăra a demonstrat că ar putea construi o relație puternică alături de ea, însă foarte puțini știu cu ce se ocupă și cine este, de fapt, aleasa Burlacului din sezonul 6.

Ana Bene, în vârstă de 35 de ani, a atras atenția Burlacului încă din prima clipă cu rochia sa roșie și zâmbetul larg. Deși nu au avut parte de prea multe date-uri împreună, cei doi au reușit să lege o legătură foarte strânsă pe tot parcursul emisiunii.

Concurenta a demonstrat că este o persoană deschisă și matură, lucru care a fost apreciat de către Andi Constantin. Tânăra a reușit să ajungă printre cele trei finaliste și să lupte pentru inima Burlacului cot la cot cu Simona Bălăceanu și Melissa Azak.

De-a lungul competiției, Ana Bene a fost cea care l-a făcut pe Andi Constantin să se simtă foarte bine în compania sa, iar momentele superbe pe care le-au trăit împreună a reprezentat factorul decizional în ceea ce privește alegerea Burlacului din sezonul 6. Acesta a mărturisit că îi este drag de concurentă și că își dorește să pună bazele unei relații sudate cu ea.

Cine este Ana Bene, câștigătoarea sezonului 6 „Burlacul"

Tânăra care a reușit să îl cucerească pe Andi Constantin cu farmecul său și felul carismatic este din Cluj, are 35 de ani și lucrează în industria frumuseții.

Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani, acum în august. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învățat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine", a povestit Ana Bene la primul date pe care l-a avut cu Andi Constantin.

Un lucru pe care foarte puțini îl știu despre superba concurentă este faptul că a trecut prin momente dificile atunci când a fost diagnosticată cu cancer. Ana Bene a vorbit despre marele său obstacol la primul single date cu alesul inimii sale.

„Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut un cancer la sân, la 29 de ani", spunea ea atunci.Comentarii Facebook