Fotografia care a strâns 250.000 de Like-uri!

 

O fotografie care ilustrează un bărbat şi câinele lui a devenit un adevărat fenomen, reuşind să adune peste 250.000 de like-uri, scrie realitatea.net

Circa 150.000 de oameni au împărtăşit fotografia şi prietenilor lor. Dacă vine vorba de comentarii, forografii are 27.000 de comentarii.

Fotografa Hannah Stonehouse Hudson, din Wisconsin, este specializată în documentarea relaţiilor, indiferent dacă e vorba despre cele dintre doi miri în ziua nunţii sau cele despre un bărbat şi câinele lui. Ea l-a fotografiat pe prietenul său, John Unger şi pe ciobănescul de 19 ani pe care acesta l-a salvat atunci când avea opt luni. Câinele pe nume Schoep are artrită şi stăpânul său a descoperit că înotul îi face bine.

"I-am spus că trebuie neapărat să îi fotografiez împreună. Marţea trecută ne-am întâlnit lângă Lake Superior. Am mers pe ponton ca să fiu la acelaşi nivel cu ei doi. A durat cinci minute. În fotografie câinele e complet relaxat, cu capul pe umărul lui John şi ochii închişi. Şi ochii lui John sunt închişi. Apa lacului e calmă. E foarte liniştită", îşi aminteşte Hannah Stonehouse Hudson pentru TwinCities.

În noaptea aceea fotografa a postat pe contul său de Facebook câteva cuvinte despre şedinţa foto cu un câine de 19 ani şi omul care l-a salvat la opt luni şi îi este alături de atunci. În câteva minute strânsese peste 100 de Like-uri, ajungând ca a doua zi - joia trecută- să existe peste 600 de share-uri.

"Nu sunt o persoană care crede în fotografiile pentru care trebuie să pozezi. Imaginile mele arată mereu momentul, scot la iveală ce e în inima şi mintea mea şi arăt şi altora. Nu am crezut că atât de mulţi oameni pot vedea, într-o fotografie, acelaşi lucru.

În poza aceasta oamenii au spus că au văzut totul de la dragostea pură şi până la speranţa pentru umanitate. Văd pace, bunătate şi relaţia dintre câine şi bărbat", mai spune Hudson.

Fotografa a decis să comercializeze fotografia, urmând ca o parte dintre fondurile strânse să meargă către Schoep şi stăpânul său, pentru a plăti facturile medicului veterinar.

 

Comentarii Facebook