FOTO - Kim Kardashian a cumpărat un colier care i-a aparținut prințesei Diana. Internauții au criticat-o: „Nu vei fi niciodată un simbol”


Critici pentru Kim Kardashian, după ce vedeta a cumpărat la licitație un colier care i-a aparținut prințesei Diana. Rarul colier cu diamante a fost achiziționat de Kim Kardashian, miercuri, 18 ianuarie, în schimbul a 197.453 de dolari americani.

Bijuteria a fost purtată de prințesa Diana o singură dată, în 1987, la un eveniment caritabil care a avut loc în Londra. Prințesa a asortat colierul, care a fost închiriat de la compania de bijuterii The Garrard, cu o ținută în nuanțe de violet.

daiana 1.jpg

Prințesa Diana, în Londra, la 27 octombrie 1987, la un eveniment caritabil

Noua piesă uimitoare a lui Kim Kardashian poartă numele de Attalah Cross.

După ce a achiziționat acest colier, vedeta s-a ales cu numeroase critici venite din partea fanilor. „Ce se întâmplă cu Kim Kardashian de a început să cumpere și să poarte articole care au aparținut unor oameni care sunt morți? Mai întâi Michael Jackson, apoi rochia celebră a lui Marilyn Monroe și acum colierul prințesei Diana? Aceste articole ar trebui să se găsească într-un muzeu, nu să fie scoase la licitație”, a fost comentariul unui fan. Un altul a spus: „A distrus deja rochia lui Marilyn, o rochie Alexander Mcqueen și acum are colierul Dianei... Kim Kardashian, nu vei fi niciodată un simbol”.

În ultima vreme, Kim Kardashian a participat la numeroase licitații. Conform TMZ, ea a cumpărat obiecte care au aparținut unor personalități precum Jacqueline Kennedy Onassis sau Elizabeth Taylor, notează Daily Star


Comentarii Facebook