Formația Talisman susține la Cluj un concert caritabil!

 

Formația Talisman susține la Cluj, în 8 august 2014, un prim concert dintr-o lungă serie de concerte caritabile, dedicate micuţului Mihai Nectarie Oprea. 

 

Fundaţia Mereu Aproape a răspuns apelului lansat de Formaţia Talisman, acela de a se implica în campania ”Ingeri pentru Ingeri”, prin participarea şi organizarea unui turneu dedicat unui înger bolnav: Mihai Nectarie Oprea, în vârstă de un an si cinci luni. Toate fondurile provenite din vânzarea ultimului album Talisman intitulat “Angels” vor fi donate familiei şi îl vor putea ajuta pe micuţul Mihai Nectarie să vadă şi să meargă. 

 

Mihai Nectarie Oprea a aparut in Campania “Vreau sa ajut” a Fundatiei Mereu Aproape in luna martie 2014. 

 

”Îngeri pentru Îngeri” se va desfășura începând cu luna august 2014 sub forma unui turneu, în 14 oraşe din România și se dorește a fi un reper în ceea ce privește un festival de calitate (festil), reunind spectacole de excepţie atât din zona muzicii moderne cât și a celei folclorice. 

 

Turneul se va desfășura săptămânal, 3 zile pe săptămâna de spectacole live (începând cu weekendul 8-10 august) susţinute de un aport tehnic de cea mai bună calitate (scenă, sunet, lumini, ecrane de proiecţie) și artiști de top. Evenimentul “Îngeri pentru îngeri” se află la cea de a doua ediţie. 

 

Primul concert va începe vineri, 8 august 2014, la Cluj Napoca, pe platoul Sălii Sporturilor. Alături de Talisman, pe scenă vor urca mai multi artiști ca Alessia, Morris, Lorenna și Corina. 

 

În cadrul evenimentului va fi organizat târgul Arta, Tradiţii, Meşteşuguri, Producători Romani, unde au fost invitaţi să participe cei mai reprezentativi producători şi artizani din România, încântând vizitatorii cu repere de calitate şi produse direct de la sursă.

 

Evenimentul va găzdui şi zona de FOOD COURT pe o suprafaţă de 600 mp, zona unde vor fi amplasate: restaurante, producători de dulciuri de casă, cozonac secuiesc etc. Dar şi o zonă de agreement – parc de distracţii. Intrarea este liberă. Pentru cei mici vor fi oferite gratuităţi în anumite intervale orare.

 

Lista oraşelor incluse în turneu este următoarea: Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Oradea, Drobeta Turnu-Severin, Băile Herculane, Buzău, Focşani, Iaşi, Câmpulung Moldovenesc, Brăila, Târgu Frumos, Târgu Neamţ, Mangalia, Alba Iulia.

Comentarii Facebook