Florin Piersic la aniversarea de 77 de ani :"Nu-mi mai arde de petrecere”


Celebrul Florin Piersic împlinește duminică vârsta de 77 de ani, iar, în acest an, maestrul a hotărât să nu fie alături de familie la Cluj sărbătorind, ci să urce pe scenă în București pentru a juca piesa ”Străini în Noapte”.

Florin Piersic a declarat în cadrul unui interviu pentru Libertatea că nu mai are chef de petreceri și că este trist din cauza recentelor pierderi suferite.

Nu-mi mai arde de petrecere. Sunt mulţi amici de-ai mei printre cei care au plecat recent din această lume, iar asta mă întristează şi îmi măreşte în această perioadă starea de sensibilitate”, a spus acesta.

Până anul trecut, pe 27 ianuarie eram la Cluj, în oraşul meu natal, alături de soţia mea, Ana, pe care o iubesc enorm, alături de copii, de nepoţi, de prieteni, de oameni apropiaţi şi dragi mie, care au făcut din aniversările mele o adevărată sărbătoare şi bucurie. Dar anul acesta nu-mi mai arde de petrecere. Sunt marcat de pierderea unor colegi şi prieteni la care am ţinut enorm. Sunt mulţi amici de-ai mei printre cei care au plecat recent din această lume, iar asta mă întristează şi îmi măreşte în această perioadă starea de sensibilitate. Sunt momente când mi-e greu să răspund la telefon când sună, pentru că mi-e teamă să nu primesc altă veste rea legată de cei care îmi sunt apropiaţi. Aşa că am decis să vin de ziua mea la Bucureşti şi să fiu aproape de publicul meu drag. Voi avea două reprezentaţii cu spectacolul “Străini în noapte”, în regia marelui maestru Radu Beligan”, a mai declarat Piersic.

Florin Piersic este cunoscut pentru rolul lui ”Mărgelatu”, dar și pentru filme precum “Neamul Şoimăreştilor”, “Ciulinii Bărăganului“ sau “Haiducii lui Şaptecai”, dar şi pentru piese de teatru precum ”Zbor deasupra unui cuib de cuci”, ”Oameni şi şoareci” şi ”Străini în noapte”.

Comentarii Facebook