Florin Busuioc spune de ce nu mai prezintă vremea la Știrile dimineții


Florin Busuioc a vorbit, în cadrul unui interviu pentru OK! Magazine, despre starea sa de sănătate după infarctul pe care l-a suferit toamna trecută și despre lucrurile la care a fost nevoit să renunțe în momentul de față.

Mai mult,  actorul a spus și care este adevăratul motiv pentru care prezintă doar seara istarea vremii, nu și în cadrul Știrilor dimineții de la Pro TV, unde, de obicei, avea patru intervenții.

Am avut o revenire normală, fără eforturi prea mari, pentru că nu mai fac şi ştirile de dimineaţă, doar pe cele de seară. Da, dar deocamdată nu am voie să fac atât de mult efort. Dimineaţa e puţin mai complicat: sunt multe intervenţii de-ale mele şi e un timp îndelungat pe care trebuie să-l petrec acolo, sunt patru ore şi jumătate, iar pentru asta va trebui să-mi mai revin puţin cu coastele. Am nişte coaste rupte în urma resuscitării, aşa că nu pot să respir complet, iar asta mă ţine departe de programul de dimineaţă şi de teatru”, a mărturisit Florin Busuioc pentru OK! Magazine.

Întrebat ce își amintește din seara de 6 noiembrie 2018 când a suferit infarctul, prezentatorul de la Pro TV a făcut mărturisiri emoționante: “Măi, eu am avut noroc. Pentru că o oră am mirosit florile la rădăcină, cum mi-a spus doctorul. Timp de o oră n-am existat. Nimic. Am uitat complet acea zi”.

Comentarii Facebook