Marti 24 Noiembrie

Finala Campionatului Național de Darts se desfășoară la Iulius Mall Cluj. Vezi când are loc competițiaÎn acest sfârșit de săptămână pasionații de competiții sportive au parte de un eveniment special la iulius Mall Cluj.

Astfel, până sâmbătă, 2 iulie 2016, la Iulius Mall se desfășoară finala Campionatului Național de Darts.

Masters Darts România reprezintă finala Campionatului Național din sezonul 2015/2016 și reunește primii 48 cei mai buni jucători și cele mai bune 16 jucătoare din țară. Evenimentul este organizat de Federația Română de Darts, alături de Cluj Darts Club, cu sprijinul Iulius Mall Cluj. Participanții se vor întrece în aruncări la țintă de miercuri până vineri, în intervalul orar 12.00 – 19.00, și sâmbătă, între orele 10.00 și 21.00. Organizatorii au pregătit surprize și pentru publicul din Iulius Mall, care, în pauzele dintre meciuri, își pot exersa măiestria în aruncarea săgeților de darts.

La Masters Darts România din Iulius Mall sunt prezenți și deținătorii trofeului de campion național, Oana Bârsan (Piatra Neamț) și Adrian Frim (Cluj-Napoca), care vor încerca să își apere titlul. Miza tuturor participanților este și de a se califica în echipa națională a României pentru Campionatul European de Darts din Olanda, care se va desfășura în luna septembrie. Cei mai buni trei jucători și cele mai bune trei jucătoare de la finala Campionatului Național de Darts vor întregi lotul național.

.

Comentarii Facebook