Miercuri 24 Aprilie

Filmul clujean ”Usturoi” va apărea în cinematografe și pe internet

 

Filmul Usturoi a reușit să ajungă în cinematografe, iar lansarea va fi făcută simultan cu cea pe Internet. 

 

Filmul va fi lansat la Cluj (pe 17 decembrie) și Zalău și pe Internet, pe Vimeo on Demand, ”pentru diaspora noastră dragă, pentru ca românii de peste hotare să-și aline dorul de țară în perioada Crăciunului. Totul se schimbă în chiar ziua în care România s-a schimbat cu totul!”, scrie producătorul filmului, Radu "Groparu" Băzăvan, pe blog

 

Usturoi este unul din filmele românești la care ne putem uita cu toată familia și pe care îl putem recomanda străinilor fără teama că își vor face o părere nasoală despre noi. Am văzut românii ieșind cu zâmbetul pe buze de la filmul nostru!

 

Dacă v-a plăcut tot ce înseamnă filmul Usturoi, vă rog mult dați Share acestui ultim teaser proaspăt scos din cuptor. Dacă ați văzut și v-a plăcut filmul Usturoi, vă rog mult dați Share acestui ultim teaser!”, a mai adăugat Radu ”Groparu” Băzăvan.





 

Orar proiecții Usturoi:

 

Cluj-Napoca:

– cinema Mărăști, ora 10:00 și 19:30, intrare liberă

– cinema Victoria, ora 13.00

– luna ianuarie – în toate sălile de cinema

 

Zalău:

– Sala Transilvania

 

Vimeo: 

– din 17 decembrie, numai din afara României. Valabil numai 2 săptămâni

 

Ne dorim să-l punem pe Vimeo pentru românii din toată țara, dar prima dată trebuie să urmăm ciclul tradițional de periplu prin cinematografe dacă vrem să ne ia cineva în serios la următorul film.

 

Toată țara: în ianuarie. Dacă aveți vreun cinema cu proiector și sonorizare decentă în oraș și doriți să venim la voi, lăsați-mi un comentariu sau scrieți-mi un e-mail la filmulusturoi la gmail punct com. Vrem să venim peste tot! Mulțumim TNT-ului care ne va ajuta și în acest sens”, a mai adăugat ”Groparu”.

 

Comentarii Facebook