Filmul clujean Răzbunarea Țigăncii rulează la Cinema Dacia

 

Filmul clujean Răzbunarea Țigăncii poate fi văzut la Cinema Dacia, în mod gratuit, în 6 - 8 iulie.

 

NAPOCA FILM oferă acum iubitului public concitadin posibilitatea să vizioneze GRATUIT, AMBELE PĂRȚI ale miniseriei 100% clujene, RĂZBUNAREA ȚIGĂNCII (partea I, "Pălăria fatală și nazistul" și partea a II-a, "Pălăria fatală și Horthy", o nebunie de lungmetraj ("altfel"), un film de autor, făcut să bucure simțurile și sufletele oamenilor normali, ca dvs. și ca noi, care mai știm să apreciem micile bucurii ale vieții! Vă puteți INVITA PRIETENII folosind linkul evenimentului: https://www.facebook.com/events/264100750734330/

 

Proiecțiile vor avea loc la Cinema Dacia​-Mănăștur, după următorul program:

 

- 6-8 iulie: de la ora 19:00, "Răzbunarea țigăncii I"(82 de min.), iar de la ora 20:30, "Răzbunarea țigăncii II"(94 de min.);

- 9 iulie: de la ora 19:30, "Răzbunarea țigăncii II" (în această zi rulează doar partea a II-a.

 

INTRAREA fiind LIBERĂ, spectatorii care doresc să vizioneze ambele părți în aceeași zi pot rămâne in sală, PAUZA dintre cele două filme fiind de cca. 7-8 minute.

Evenimentele sunt posibile grației unei excelente colaborări cu Primăria Cluj, ai cărei factori responsabili susțin -iată! - și cinematografia clujeană! De asemenea, aprecieri enorme celor care se ocupă de frumoasele cinematografe Dacia și Mărăști! Le mulțumim tuturor!

 

Detalii despre "RĂZBUNAREA ȚIGĂNCII":

- partea I: "Pălăria fatală și nazistul" (82 min) și

- partea a II: "Pălăria fatală și Horthy" (94 min)”, anunță regizorul filmului, Adrian Munteanu, pe pagina de Facebook a evenimentului. 

Comentarii Facebook