Fiica lui Charlie Chaplin, despre TIFF: "Misto festival" VIDEO

 

Celebra actrita Geraldine Chaplin, a fost prezenta in Piata Unirii, de la ora 23:20, cand a luat sfarsit filmul in care a jucat: "Et si on vivait tous ensemble?" - "Hai sa traim impreuna".

 

"Hai sa traim impreuna" este unul dintre cele mai recente filme ale sale, in care apare alaturi de Jane Fonda si Pierre Richard. Comedia are ca protagonisti cinci prieteni vechi care decid, atunci cand unul dintre ei sufera un infarct, sa se mute impreuna, ca alternativa la azilul de batrani. Celebra actrita va introduce proiectia pentru spectatorii TIFF.

 

"Va multumesc ca ati venit sa vedeti filmul meu. Cand am primit acest scenariu mi s-a parut putin ciudat, pentru ca a venit din partea unui regizor foarte tanar si m-am gandit ca este vorba despre o poveste in care apar niste oameni batrani. Tin sa spun ca mereu am urat varsta inaintata. Se spune ca atunci cand inaintezi in varsta devii mai destept. Nu este adevarat. Dupa ce am vazut filmul asta mi-am schimbat perceptia, pentru ca este vorba despre prietenie, solidaritate si iubire", a spus Geraldine Chaplin. 

 

Regizorul este Stéphane Robelin, iar producatorii sunt: Christophe Bruncher, Philippe Gompel si Aurélia Grossmann.

 

La final, Geraldine Chaplin le-a multumit celor prezenti in Piata Unirii pentru ca au venit la film, si a spus despre TIFF ca este un festival "misto". 

Comentarii Facebook