Fii fotomodel pentru o zi! Sedinta foto cu un fotograf profesionist la 100 de lei, in loc de 250 de lei! (P)

Daca v-ati visat vreodata fotomodel, acum puteti avea parte de un shooting cu un fotograf profesionist la un pret cu 60 la suta mai mic decat cel real. Platiti doar 100 de lei pentru o zi, in loc de 250 de lei. Promotia este oferita de Red Deal si RomPol Media.

 

Cu oferta valabila timp de trei zile, puteti experimenta fascinatia de a fi fotomodel si puteti beneficia de fotografii profesionale realizate in cadrul unei sedinte foto de exterior!


Ziua va incepe cu o discutie de "bun venit"  cu fotograful profesionist, in cadrul careia veti discuta preferintele Dvs, precum  si detalii despre locatia sedintei foto (aleasa de Dvs sau de comun acord).

 

Ca sa va  faceti curaj, echipa va va astepta cu o sticla de sampanie, dupa care va începe shootingul. Fotograful va sta la dispozitia Dvs pana la 2 ore. In cadrul sedintei acesta va realiza între 50 şi 100 de fotografii pe care le veti primi  pe un DVD personalizat!

Mai mult, cele mai reusite 10 fotografii vor fi retusate si developate in format 10 cm x 15 cm!

 

 Oferta o gasiti pe www.reddeal.ro

 

 

Red Deal, site-ul care a pus bazele fenomenului de cumpărături colective pe piaţa clujeană, lansează un amplu program de afiliere, prin care clienţii (şi nu numai) pot câştiga sume importante prin recomandarea produselor oferite de portalul Red Deal.


Orice client (şi nu numai!) poate să câştige bani frumoşi în urma deal-urilor oferite de http://www.reddeal.ro. Tot ce aveţi de făcut este să vă creaţi un cont de afiliat şi să recomandaţi ofertele vâzute pe pagina prietenilor: prin mail, prin Facebook, prin Yahoo Messenger, ş.a.m.d. În momentul în care cineva recomandat de Dvs. cumpără un produs de pe Red Deal, compania (ştiind că persoana respectivă a fost recrutată de Dvs.) vă transferă 10% din preţul de vânzare!

 

Mai mult decât atât: prin concursul actual partenerii afiliaţi pot câştiga 100 RON săptămânal! Mai multe informaţii despre programul de afiliere apăsaţi aici!

 

http://www.reddeal.ro/

 

 

  

Comentarii Facebook