Festivalul International de Stand Up Comedy vine la Cluj


Prima ediție a Festivalului Internațional de Stand Up Comedy va avea loc în perioada 4-10 noiembrie la Cluj-Napoca, dar și Târgu-Mureș. În această perioadă clujenii pot bucura de reprezentațiile celor mai în vogă umoriști.

Fenomenul de Stand Up Comedy a luat amploare tot mai mare şi în România şi am considerat oportun organizarea unui astfel de festival. Au aparut pe scene tot mai mulţi artişti talentaţi, iar publicul este în continuă creştere la fiecare show de stand up comedy organizat. Noi ne dorim sa facem peste 6000 de oameni fericiţi în cele 7 zile de festival, şi să descoperim cât mai multe tinere talente” ne-a transmis Project Managerul FISC 2013, Constantin Covaliu.

În programul festivalului se anunţă 7 reprezentaţii umoristice, în limbile engleză, română și maghiară, ce vor avea loc în Cluj-Napoca şi 2 reprezentaţii umoristice desfăşurate în Targu-Mures.

Va mai fi organizată și o competiţie naţională de open mic, unde tinerii umorişti care merită să fie descoperiţi vor avea șansa de a urca pe scena.

Comentarii Facebook