Andreea Marin a spus DE CE a divorțat de Bănică. DECALARȚIE ȘOC pentru o femeie

 

Andreea Marin a declarat, în emisiunea lui Teo Trandafir, că pentru ea infidelitatea nu este motiv de divorț, spunând și de ce s-a despărțit de Ştefan Bănică.

 

Infidelitatea nu e un motiv indeajuns pentru un divort. Sunt alte lucruri mult mai grave care se pot intampla. Agresivitatea in viata de cuplu, raspunsul violent, reactii necontrolate in fata copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales ca ai un omulet alaturi care vede si simte, poate imprumuta acelasi comportament.

 

Daca permiti sa se intample asta, e vina ta ca fiul, fiica ta va avea probleme.

 

Nu as putea sa suport ca fiica mea va suporta ca cineva sa ii arunce o palma, cu sau fara motiv. Ei bine, nu! Mi-as reprosa ca parinte ca am suportat la randul meu”, a spus Andreea la Kanal D. 

 

Nu as fi luat decizia de a divorta doar pe motiv de infidelitate”, a mai declarat vedeta la emisiunea lui Teo. ”Le sfătuiesc pe toate femeile să nu accepte să trăiasca alaturi de un partener de viata care le loveste. Pentru violenta domestica nu exista scuza. Nu exista s-a intamplat doar o data, a doua oara nu se va mai intamplă”, a spus ea.

Comentarii Facebook