Luni 9 Decembrie

Facebook a prezentat o nouă interfață și un serviciu care să rivalizeze cu Tinder


Conducerea rețelei sociale Facebook a prezentat recent cea mai nouă față a platformei sale, care are un aspect complet diferită față de cel al ultimilor aproape 15 ani.

Rețeaua de socializare a prezentat, prin Mark Zuckerberg, la celebrul eveniment anual F8, o nouă versiune a aplicației, denumită FB5.

Facebook va pune de acum încolo accentul mai mult pe grupurile din rețea, acolo unde se regăsesc 400 de milioane de utilizatori.

Cu un design modern si proaspăt, așa cum a fost descris de către Zuckerberg, Facebook renunță la identitatea vizuală veche și propune chiar și o schimbare de logo, conform yoda.ro.

Aici nu mai este vorba despre dezvoltarea unor noi funcții, ci despre schimbarea modului în care compania este condusă astăzi. Știu că în acest moment nu avem cea mai bună reputație în privința intimității datelor, dar sunt hotărât să începem un nou capitol în această privință”, a declarat Zuckerberg.

De asemenea, pe lângă designul schimbat, Facebook va mai lansa în 19 țări opțiunea Secret Crush, dezvoltată sub cupola Facebook Dating, o platformă internă similară cu Tinder.


facebook secret crush.jpg

Comentarii Facebook